Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Másnak is bejönnek a hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is bejönnek a hosszú hajú pasik? Esetleg van itt, olyan srác akinek hosszú haja van?

Figyelt kérdés
Én nagyon izgatónak találom ha egy pasinak hosszú haja van.Ti hogy vagytok vele?
2012. júl. 31. 01:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Félhosszú, max vállig érő még tetszik :)
2012. aug. 1. 20:15
 12/23 anonim ***** válasza:
Nekem is ők jönnek be :) Eddig mindig hosszú hajú barátom volt. lehet, főleg a stílusom miatt, és mert ilyen a baráti köröm. Nekem is nagyon hosszú hajam van. 21/L
2012. aug. 1. 20:26
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer eszembe jutott,hogy "vajon milyen lehet hosszú hajúnak lenni" és megnövesztettem,kb a 4-5. hátcsigolyámig ért,amikor gondoltam már elég volt,le vágatom,mert mindenhol csajnak néztek hátúlról,meg nagyon meleg is volt,most kb 5-6 centi.Mondjuk nekem az lehetett a legroszabb,hogy vörös hajam van,és gondolom nem állt jól.Mondjuk eszem ágában sem volt,hogy csajozzak akkor még(14-5 évesen),de ha akarnám kb 6-7 hónap alatt megint olyan hosszú lenne,akkor is enyi idő alatt lett.
2012. aug. 1. 20:36
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekem derékig érő világosbarna hajam van, de nincs hozzá lányos arcom, így soha senkinek nem fordult meg a fejében, hogy ezzel hozakodjon elő. A szakáll után meg pláne. :) Azt nem tudom, hogy kinek mennyire tetszik ez, mindenesetre soha nem volt problémám nők terén. Úgyis azt a közeget vonzza be az ember, akinek ez bejön.
2012. aug. 12. 11:02
 15/23 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik!
2012. aug. 24. 20:38
 16/23 anonim ***** válasza:
amióta az eszemet tudom imádom a hosszú hajú pasikat! =) még soha nem is volt tartósan rövid hajú barátom (volt egy, aki azért növesztette meg, mert mondtam neki, hogy az jobban tetszik). van akin a félhosszú is tetszik, de legalább olyan 8-10 cm legyen.
2012. aug. 24. 20:38
 17/23 anonim ***** válasza:
nekem bejön a hosszú barna haj ,ha igényes :D meg attól is függ hogy milyen az arca valakinek ..nekem a kisfiús arcú hosszú hajú pasik tetszenek :D de legyen összefogva a hajuk,mert az tényleg kicsit csajos ha le van engedve
2012. aug. 24. 20:42
 18/23 anonim ***** válasza:
nekem is ők jönnek be :D olyan hajak mint a trójából bardnek meg orlandónak vagy a gyűrűk urából aragonnak :D
2012. aug. 24. 20:50
 19/23 anonim ***** válasza:
Hát most nyáron nem, de amúgy szoktam kb. vállig növeszteni. Valahogy nem tudok megbékélni hosszútávra a rövid frizurával.
2012. aug. 24. 21:57
 20/23 anonim ***** válasza:
Valóban vonzóak a hosszabb hajú férfiak.Ha elég hajuk van ahhoz,hogy megnövesszék..egyfajta vadságot,különcséget jelképeznek.
2012. okt. 6. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!