Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is bejönnek a hosszú hajú pasik? Esetleg van itt, olyan srác akinek hosszú haja van?
Figyelt kérdés
Én nagyon izgatónak találom ha egy pasinak hosszú haja van.Ti hogy vagytok vele?2012. júl. 31. 01:28
11/23 anonim válasza:
Félhosszú, max vállig érő még tetszik :)
12/23 anonim válasza:
Nekem is ők jönnek be :) Eddig mindig hosszú hajú barátom volt. lehet, főleg a stílusom miatt, és mert ilyen a baráti köröm. Nekem is nagyon hosszú hajam van. 21/L
13/23 anonim válasza:
Nekem egyszer eszembe jutott,hogy "vajon milyen lehet hosszú hajúnak lenni" és megnövesztettem,kb a 4-5. hátcsigolyámig ért,amikor gondoltam már elég volt,le vágatom,mert mindenhol csajnak néztek hátúlról,meg nagyon meleg is volt,most kb 5-6 centi.Mondjuk nekem az lehetett a legroszabb,hogy vörös hajam van,és gondolom nem állt jól.Mondjuk eszem ágában sem volt,hogy csajozzak akkor még(14-5 évesen),de ha akarnám kb 6-7 hónap alatt megint olyan hosszú lenne,akkor is enyi idő alatt lett.
14/23 anonim válasza:
Nekem derékig érő világosbarna hajam van, de nincs hozzá lányos arcom, így soha senkinek nem fordult meg a fejében, hogy ezzel hozakodjon elő. A szakáll után meg pláne. :) Azt nem tudom, hogy kinek mennyire tetszik ez, mindenesetre soha nem volt problémám nők terén. Úgyis azt a közeget vonzza be az ember, akinek ez bejön.
16/23 anonim válasza:
amióta az eszemet tudom imádom a hosszú hajú pasikat! =) még soha nem is volt tartósan rövid hajú barátom (volt egy, aki azért növesztette meg, mert mondtam neki, hogy az jobban tetszik). van akin a félhosszú is tetszik, de legalább olyan 8-10 cm legyen.
17/23 anonim válasza:
nekem bejön a hosszú barna haj ,ha igényes :D meg attól is függ hogy milyen az arca valakinek ..nekem a kisfiús arcú hosszú hajú pasik tetszenek :D de legyen összefogva a hajuk,mert az tényleg kicsit csajos ha le van engedve
18/23 anonim válasza:
nekem is ők jönnek be :D olyan hajak mint a trójából bardnek meg orlandónak vagy a gyűrűk urából aragonnak :D
19/23 anonim válasza:
Hát most nyáron nem, de amúgy szoktam kb. vállig növeszteni. Valahogy nem tudok megbékélni hosszútávra a rövid frizurával.
20/23 anonim válasza:
Valóban vonzóak a hosszabb hajú férfiak.Ha elég hajuk van ahhoz,hogy megnövesszék..egyfajta vadságot,különcséget jelképeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!