Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez miért van szemezésnél lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van szemezésnél lányok?

Figyelt kérdés
már 1 hete szemezek egy lánnyal. napi sok alkallommal 5-6 mp-ig de nemis mosojog illetve egyszer elmosojogta magát meg van mikor a szemöldökét gyengén felhuzza. volt ugy hogy vártam a buszt ö pedig ment hazafele és addig néztuk egymást mig elnem haladt mellettem. sokszor van olyanis hogy akkor néz amikor én nem látom és mikor észreveszem ö elpillant.volt hogy nézett és közben a mutato ujja a szájában volt mintha a kürmét rágná de nem rágta. általában ö pillant el elöször. de mikor én nézem, keresem a tekintetét akkor rámnéz sohajt 1 kicsit és elpillant. szerintetek ez mit jelent?? ö teccik nekem de vajon én tetszem neki? mit csináljak??
2012. júl. 31. 00:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
bocsessz.. csak naon isdeges voltam.. köszi a válaszokat
2012. aug. 2. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!