Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyedülálló lányok, fiúk ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló lányok, fiúk ti is nehezen bírjátok a magányt?

Figyelt kérdés
Csak nézem a sok szerelmes párt és egyszerre vagyok irigy és szomorú, mert én senkit sem szerethetek és engem sem szeret viszont egy lány sem. Nálam jobban számít egy lány jelleme, de még így sem jön össze semmi valamiért. A húgaim is élvezhetik a szerelmet, nincs nehéz dolguk, csak úgy jönnek a pasik. Én meg nem vagyok sikeres a lányoknál, mert a gátlásos, félénk típus vagyok inkább jelemre. Kár, hogy nincs suli, hiányzik a sok szemezés reggelente lányokkal vagy legalább az, hogy láthassam őket újra és újra. A remény, hogy talán én is tetszhetek valakinek.

2012. júl. 30. 21:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
én is nehezen bírom.senkinek sem jó érzés.
2012. júl. 30. 21:47
 2/12 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy én nem vagyok egyedülálló de azért válaszolok.

Hidd el még engem is zavar, hogy mások az utcán csókolóznak.

2012. júl. 30. 21:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar amikor mi is csókolózunk! :P
2012. júl. 30. 21:58
 4/12 anonim ***** válasza:
Én jól bírom. Régebben nekem is hiányzott egy társ de rá kellett jönnöm hogy ha egyedül nem tanulom meg jól érezni magam, élni az életem akkor ha lesz valakim csak rá fogok telepedni a másikra pont azért mert nélküle sz@rul érezném magam. Meg aztán ha én ilyen mélabús vagyok akkor ugyan ki akarna járni velem? Hasonló a hasonlót vonzza.
2012. júl. 30. 21:58
 5/12 A kérdező kommentje:

Mondjuk ezt is csak az értheti meg igazán, akit még sosem szeretett senki sem.

Nézni a sok mázlista fiút, akiket ölelget meg puszilgat a barátnője, még csak nem is olyan hű de jó pasik, volt, aki azt mondta nekem, hogy el sem hiszi, hogy még nem volt barátnőm, gondolom akkor annyira nagyon ronda talán nem lehetek, bár tényleg messze állok a jó pasitól.

Én valahogy az alacsonyabb lányokhoz vonzódom, de ők meg foglaltak már általában, szóval lehet pechem van, vagy valamit nagyon elcseszek, de vagy az van, hogy foglalt a lány vagy utálatos, buta, felszínes jellem.

De azok a szép, aranyos, pici lányok olyan angyalian bájosak, nem tűntek rossz jellemnek, talán ezért is tetszettek annyira és irigyeltem annyira a fiújukat.

2012. júl. 30. 22:16
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
A külső alapján jósolsz jellemet és már kb. a századik ilyen kérdést teszed fel. Isten óvja azt a lányt, aki melléd kerül! A világért sem térnél észhez, igaz? Jó picsogni, ugye?
2012. júl. 30. 22:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Szia, én is egy viszonylag csendesebb, visszahúzódóbb lány vagyok, és igen sajnos magányos :( soha nem volt még barátom, nem akartam felszínes, rövid kapcsolatokba belemenni,pedig lett volna rá lehetőségem. Sajnos a fiúkat elijeszti ha egy lány értelmes, művelt és nem fekszik le vele pár hét együttjárás után. A barátok sem pótolhatnak egy szerelmet, akivel kézenfogva sétáltok és boldogok vagytok :) én is szeretem a reggeli szemezéseket suliba menet,szerintem ezzel még sok lány így van...:D Kívánom neked, hogy megtaláld azt aki majd viszont szeret! Kitartás! ;)
2012. júl. 30. 22:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyedülálló vagy én is.Régebben nehezebb volt,nem örültem neki,hogy egyedül vagyok.Aztán egyre jobban kezdtem hozzászokni,mára egyáltalán nem zavar.Mondjuk régen sem zavart nagyon.
2012. júl. 30. 23:01
 9/12 anonim ***** válasza:
22:33 tisztelem az ilyen lányokat..ne is meny bele felszines rövid kapcsolatokba mert te értelmes rendes lány vagy..és nehogy azthidd hogy az értelmes, művelt és az ojan lány aki nem fekszik le pár hét együttjárás után valakivel az elriasztja a fiukat. van ojan fiu aki egészb életében ijen lányt keres, (énis) sajna kevés sikerrel, ....
2012. júl. 31. 00:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is szeretem, ha az utcán megcsókol a barátom. Engem csak az zavar, ha másokat látok csókolózni.
2012. júl. 31. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!