Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyedülálló lányok, fiúk ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló lányok, fiúk ti is nehezen bírjátok a magányt?

Figyelt kérdés
Csak nézem a sok szerelmes párt és egyszerre vagyok irigy és szomorú, mert én senkit sem szerethetek és engem sem szeret viszont egy lány sem. Nálam jobban számít egy lány jelleme, de még így sem jön össze semmi valamiért. A húgaim is élvezhetik a szerelmet, nincs nehéz dolguk, csak úgy jönnek a pasik. Én meg nem vagyok sikeres a lányoknál, mert a gátlásos, félénk típus vagyok inkább jelemre. Kár, hogy nincs suli, hiányzik a sok szemezés reggelente lányokkal vagy legalább az, hogy láthassam őket újra és újra. A remény, hogy talán én is tetszhetek valakinek.

2012. júl. 30. 21:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ugyanez van nálam is; sajnos ugyanebben a helyzetben vagyok én is. Sajnos mindenhol párokat lehet látni; és most nyáron ez talán még nyomasztóbb. Az ember tehetetlen dühöt és elkeseredettséget érez emiatt.

Nekem az iskolás időszakom már messze van, és ott lányok is alig voltak. Az ilyen jellem általában együtt jár a visszahúzódó, magának való alkattal is, emiatt én utáltam iskolába járni meg tanulni is; de nyilvánvalóan nem az értelmi képességeim miatt. Azokat a lányokat, akik nekem tetszettek valaha is, általában a buszon láttam; vagy esetleg a közelünkben laknak. De soha nem mertem hozzájuk odamenni.

Egy kis kitérőt teszek a szemezésről.

Szerintem már a szemezéshez is bátorság kell; én legalábbis így látom ezt a dolgot. Aki tényleg gátlásos, annak szerintem már ez sem megy; - ezt magamból kiindulva írom. Ha belegondolok, hogy én figyelnék egy lányt, mert tetszik nekem, és ő is rám nézne, akkor én ettől már zavarba jönnék, és a következő pillanatban már másfelé néznék. A másik dolog meg az, hogy ha látok valakit, egy lányt aki rám néz, akkor abból még semmit sem lehet megállapítani, mivel ugye, az ember nem léleklátó. Valószínűleg csak nézelődik, mert ugye, valamerre nézni kell; és éppen rám vetődött a tekintete. Sok lány bizonyára csak szórakozik az ilyesmivel; még szerintem akkor is, ha tényleg kölcsönösnek tűnik a dolog.

Az lenne a legjobb, a legtisztább eset, ha valaki odajönne hozzám valahol és megszólítana; csak hát ugye, ez soha sem fog megtörténni minden valószínűség szerint.

2012. júl. 31. 01:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Nehezen viselem,akárhogy próbálom elnyomni,állandóan az exemen jár az agyam.Ismerkedni nincs kedvem,kezdek ürességet érezni magamban,érzéketlen leszek szerintem rövid időn belül.
2012. júl. 31. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!