Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van szemezésnél lányok?
Figyelt kérdés
már 1 hete szemezek egy lánnyal. napi sok alkallommal 5-6 mp-ig de nemis mosojog illetve egyszer elmosojogta magát meg van mikor a szemöldökét gyengén felhuzza. volt ugy hogy vártam a buszt ö pedig ment hazafele és addig néztuk egymást mig elnem haladt mellettem. sokszor van olyanis hogy akkor néz amikor én nem látom és mikor észreveszem ö elpillant.volt hogy nézett és közben a mutato ujja a szájában volt mintha a kürmét rágná de nem rágta. általában ö pillant el elöször. de mikor én nézem, keresem a tekintetét akkor rámnéz sohajt 1 kicsit és elpillant. szerintetek ez mit jelent?? ö teccik nekem de vajon én tetszem neki? mit csináljak??2012. júl. 31. 00:33
1/11 anonim 

válasza:

Ha tetszel is, de ekkora töketlen vagy, akkor úgy sem lesz belőle semmi.
2/11 anonim 

válasza:

szerintem ez nagyon egyértelmű .. :) tetszel neki, miért nem köszönsz rá ? :)
3/11 anonim válasza:
Ha tenyleg tobbszor is osszeakadt a szemetek, es nagyon tetszik a lany akkor szerintem menj oda hozza bemutatkozni, kicsit megismerkedni. Mi szeretjuk ha egy ferfi kezdemenyez, valoszinuleg o is erre var! Aki mer az nyer ; ) 19/L
4/11 anonim 

válasza:

azon gondolkodik, hogy ha már egy hete bámul téged feltűnően akkor miért nem mentél oda hozzá? azért mert barátnőd van? vagy mert töketlen vagy? talán vagy nem kapsz elég jeleket a nőktől ezért nem tudod levenni, hogy mit akar tőled? szinte tuti... ez nem túl vonzó o.O akkor érsz el sikert ha mihamarabb oda mész... ez tudat alatti amúgy de tényleg így van.. minél előbb leveszed a jeleket egy csajtól annál vonzóbb vagy.. szóval én sietnék a helyedben ;)
7/11 A kérdező kommentje:
ja bocsi a helyesírásért, de nem nagyon szoktam odafigyelni rá mivel nem nyelvtan orán vagyok..aki azért netezik hogy másnak a helyesirásába kötekedjenmint a dedosok, az neis irjon...
2012. júl. 31. 11:44
8/11 anonim 

válasza:

Tehát értelmes válaszokat vársz, de közben annyi figyelemmel sem tiszteled meg a leendő válaszolókat, hogy ezt a néhány sor minimálisan helyesen írt le.
9/11 A kérdező kommentje:
a faxom kivan a hejesirással bakker...pfff tisztelet... manapság már senki se tisztell senkit pláne akit nemismer.. nehogymár itt fogok parázni a helyesirásért..mintha te ojan helyesen irnál :)) ha ballábal keltél kötekegy mással meg ne a neten.. huzzál
2012. aug. 1. 00:40
10/11 anonim 

válasza:

ne legyél már ilyen bunkó.. segítünk neked és akkor így viselkedsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!