Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim már nem szeret a gyakori szellentésem miatt. Mit tegyek?
mondjuk nőként én azt mondom, hogy ki lehet menni fingani wc-be, vagy csak oda, ahol senki nem hallja, érzi
a fokozott bélgáz termelés bizony valaminek a jele: táplálkozás, rossz emésztés, kevés sport, betegség, ha meg visszatartani nem tudod, az megint nem jó jel
21/L
Hát egy úrinő nem fingik rotyogós,bűzösöket mások orra alá,pláne nem társaságban vagy az asztalnál. Ilyenkor szaladj ki a mosdóba. Borzasztó illúzióromboló!!
20N
A szélgörcsöt lehet kezelni gyógyszerrel és étrenddel is! Ha büdös akkor el kell menni vécére és ki kell tenni! Utána általában nem lesz szagos!
A barátodnak igaza van mert kiábrándító ha folyton az orra alá nyomsz egyet! Ez kiábrándító majd elveszik a tisztelet és nem fogsz neki kelleni!
A nők szépsége és eleganciája vonzereje nagyon vonzza a férfiakat és bár ők is emberek nagyon bele lehet zúzni az idilli képbe ilyesmivel.
Először is a fingot vissza lehet tartani!!! Tudom mert én szoktam, ugyanis illem is van a világon! Ki lehet engedni máshol is és nem csak a másik társaságában meg az étkezőasztalnál! El lehet menni vécére és megszabadulni a bomló salakanyagtól!
Amúgy meg egy kiadós fingsorozat után szépen fogj egy törlőkendőt és töröld meg a s€ggedet és meglátod hogy mennyire elszineződik még akkor is ha nemrég fürödtél! A fing ugyanis nemcsak gázból áll!!! Azt pedig nem olyan "természetes" a másikkal belélegeztetni mint ahogy te azt gondolod!!!
Ne vedd sértésnek de egy ilyen csajjal én sem állnék össze mert baromira kiábrándító és egy nőt én máshogy definiálnék minthogy olyan lény aki folyton fingik!
29F
Márpedig ha úgy mondja a pasid, hogy nem mehet ez már tovább, sőt egyenesen elege van, akkor jó eséllyel nem arról lehet szó, hogy egy évben egyszer elszellented magad, hanem hogy ez bizony rendszeres... És igenis tudsz tenni ellene, vissza is lehet fogni, ki tudsz menni a mosdóba, szedhetsz rá gyógyszert, változtathatsz a táplálkozásodon. Te hogy éreznéd magad, ha egy elegáns helyen ülnétek erre a párod odaszellent (rendszeresen), hangosan, büdösen?? Társaságban fingani ugyanakkora alpári tahóság, mint böfögni... (és mielőtt jön bárki azzal hogy rossz a gyomra, oké itt is vannak véletlenek, de rengeteg múlik a táplálkozáson, meg erre is vannak gyógyszerek is...)Őszintén ha az én barátom lépten nyomon hangosakat fingana, akkor elöször kulturáltan megpróbálnék vele erről elbeszélgetni, hogy ne csinálja, fogja vissza magát, változtasson az életmódján stb...De bizony ha továbbra is csinálná, akkor én is szakítanék, mivel akkor azt jelentené, hogy tahó ember, aki nem tud viselkedni, ráadásul rám sincs tekintettel, mivel fokozottan kérem,hogy hagyja abba...
22n
Lehet, hogy te nem vagy normális ?
Velem egyszer tudnád ezt eljátszani, köszönés nélkül otthagynálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!