Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mennyire gyakori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire gyakori nálatok az, hogy valakit szó nélkül letiltotok azért, mert nem jön be?

Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 19:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Talán van aki így oldja meg, a legtöbb lány nem ilyen, olyanokat kell keresni, rosszkor rossz helyen..:P

Csak keress tovább de még hány pár-százszor mondjam el?:P

2012. jan. 23. 19:56
 2/17 anonim ***** válasza:
Sztem legalább a lányok fele ilyen, de sztem még több is, mert én direkt a normálisaknál próbálkozom, és náluk is gyakori.
2012. jan. 23. 20:02
 3/17 A kérdező kommentje:

Igen, inkább a másodikkal értek egyet, én is a normálisabbjánál próbálkozok, és számomra érthetetlen okokból egy (szerintem) pozitív beszélgetés után le vagyok tiltva.

Főként 13-17 éves lányok válaszát várom!

2012. jan. 23. 20:24
 4/17 anonim ***** válasza:

hát figyejj, néha elég kellemetlen számunkra egy tök rendes fiúnak megmondani az igazat, és így ez egy egyszerű lépés

de mással sajnos nem tudom magyarázni, tényleg nem kell ezzel foglalkozni fogd fel úgy h nah legalább hamarabb megtudtam milyen.. :).

2012. jan. 23. 20:29
 5/17 A kérdező kommentje:
És nem gondoltok arra, hogy ez így sokkal rosszabbul esik, mintha megmondtátok volna? Ebben a mai, deformálódott világban, csak az egyén érdeke a fontos?
2012. jan. 23. 20:43
 6/17 anonim ***** válasza:
Manapság sajnos egyre több az ilyen lány. De nem mindegy? Magáról állít ki szegénységi bizonyítványt a bunkóságával.
2012. jan. 24. 14:49
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen lányok gyávák bevallani, hogy nem vagy az eseteük ennyi.

Nekem is volt egy lány, inkább nevezhetjük most már nyíltan rib@ncnak, mert az,de csak akkor tudtam meg, amikor találkoztam vele.

Na ő is addig komált, amíg nem találkoztunk élőben, akkor már tudtam, hogy nem jövök be neki.

Mire hazaértem már le is tiltott.

Ma már több a rendes fiú, mint a rendes lány ezt tapasztalom.

Szomorú egy világ ez, de remélem azért van legalább egy lány, aki még normális, kedves és igazán szeretnivaló és ő lesz a párom egy nap, csak egy lányt kell találni!

2012. jan. 26. 19:28
 8/17 A kérdező kommentje:

Egyetértek, jöhetnek még a kommentek ;)

(bár főként lányok válaszát várom)

2012. jan. 26. 19:39
 9/17 kínaimandarin válasza:
hát én 15/L vagyok és beszélgetek egy fiúval mondjuk egy ideig és ha kedves akkor jó,oké,de ha meg nyomul,pedig nem akarom,akkor már csak smileykat írok...de nem jellemző rám,hogy letiltanék embereket...de tudod manapság a csajok elvannak szállva maguktól..a budapesti libák... :)
2012. febr. 3. 16:52
 10/17 A kérdező kommentje:
De hogyha nyomul, akkor nem lenne egyszerűbb megmondani neki, hogy "nem vagy az esetem"?
2012. febr. 5. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!