Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik? Ez mi nálatok?
Figyelt kérdés
Van egy srác nyáron lett vége a 3 éves kapcsolatának,már lassan kezd beletörődni.Amikor megismerkedtünk órákon át beszélgettünk,hétvégente találkoztunk,egy bulin smároltunk.Aztán hirtelen változott minden néha bunkó volt néha tök rendes,szinte mindig én írtam rá csak nagy ritkán keresett ő.De ezt én meguntam,így hát 1 teljes hétig nem is beszélgettünk csak bökdösött,nem igazán vágtam..mert ha erre képes akkor arra miért nem hogy pl megkérdezze miujság?Én beadtam a derekamat és kerestem, tök jól elvoltunk vagy 2 napig aztán megint ugyan ott kötöttünk ki:( Ha köcsögvolt már én se hagytam magam pusztán hogy vegye észre magát így inkább elköszönt de továbbra is online volt.Párszor mondta is hogy nem érdemli meg hogy kedves legyek hozzá.Minden csajjal tök jól elvan csak épenséggel rám tesz.Mi történt?2012. jan. 7. 17:50
1/5 Utcakultúra válasza:
"néha bunkó volt néha tök rendes"
Néha ő írt, néha az öccse
2/5 anonim válasza:
Az, hogy fogyatékos. Ez a bökdösés dolog pedig szánalom... :D
3/5 A kérdező kommentje:
normális válaszokat szeretnék!
2012. jan. 7. 17:52
5/5 anonim válasza:
Nincs túl az előzőn, téged pedig csak alkalmi társaságnak néz. Tudom, hogy milyen az ilyen én is hasonló cipőben voltam pár éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!