Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeretlen lányok jelölgetnek! Miért?
Eddig nem regisztráltam a facebookra, barátnőmnem nem tetszett az ötlet. Már nem vagyunk együtt, így beléptem. Azt vettem észre, hogy csomó ismeretlen lány elkezdett bejelölgetni. Van köztük jópár csinos. Most szerintetek ez mit jelent? Vagy csak simán fake profilok lennének? Visszajelölgettem őket, nem annak tűnnek. Ha chaten rájuk írok úgy írnak vissza mintha ismernénk egymást, kérdezgetik hova megyek hétvégén, stb de konkrétan egyik sem mondta, hogy találkozzunk vagy bármi. Van olyan aki vissza sem ír.
Az exem azt mondta, hogy úgy sem fogok találni magamnak senkit, mert a kutyának se kellek. Eddig én is ezt hittem. Ezek szerint mégse lennék olyan reménytelen? Vagy csak túlképzelem a dolgot? Eddig nem foglalkoztam más lányokkal, elég hosszú kapcsolat volt.
26/F
Tipikus duma az extől.A másik,hogy "senki nem fog téged annyira szeretni,mint én,nem találsz még egy ilyet".
Szimplán csak jelölgetnek,azt érzékeltetni fogják ha akarnak valamit szerintem.
Hmm. Hát nem érzékeltetik, de akkor mi értelme ennek? Minnél több ismerősük legyen? Pedig egyik-másiknak alig van 200 ismerőse, ezért is csodálkoztam, hogy minek jelölnek be.
Megkérdeztem egyik-másikat, hogy ismerjük e egymást. A válasz vagy semmi vagy ":)" volt. Nagyon nem foglalkoztam a dologgal. Amúgy mindenkit visszajelölök, én magamtól nem jelölök senkit.
Sokan gyűjtik az ismerősöket. Mondjuk látott téged a buszon aznap, bejelöl. Ha meg 2 nap múlva rákérdezel, már nem is emlékeznek rád.
Egyébként az én exem is mindig azt mondta, hogy még egy olyan jó pasit nem találok, mint ő, bla-bla-bla. Aztán, mikor szakítottunk, rádöbbentem, hogy azt kapok meg, akit akarok.
Szóval az exek dumájának valóban nem kell bedőlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!