Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretethiányos fiúnak szerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretethiányos fiúnak szeretethiányos lány? Hogyan találhatnék olyan lányt, aki most igazán magányos és hiányzik egy társ az életében?

Figyelt kérdés

2012. júl. 29. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. júl. 29. 13:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez nem úgy működik, hogy benyúlsz a szekrénybe és leakasztod a fogasról. Tudom, hogy nagyon rossz a szeretethiány, de el kell fogadnod, hogy nem lehet rögtön megtalálni a megfelelő személyt, sajnos keresni kell és sokszor még ez sem elég. Próbálkozhatnál társkereső oldalakon, bár én ezzel kissé szkeptikus vagyok. Nagyon sok magányos ember van, aki hozzád hasonlóan társra vágyik. Nincs a közeledben senki, aki szóba jöhetne? Ismeretségi vagy baráti körben esetleg?

Hidd el, valahol rád is vár valaki, csak egymásra kell találnotok, ez a legnehezebb az egészben, de ha egyszer meglesz, nagyon fogjátok egymást értékelni!

Sok sikert!

2012. júl. 29. 13:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez butaság,aki csaj akar találni pasit,az könyen talál.Sőt,még válogathat is,ismerek egy ilyen csajt.Ha szeretethiányos vagy,menj el egy pszichológushoz.Meg aztán 2 beteg ember együtt nagyon beteg dolog.(a szeretethiányosság is lelki betegség,mint a külömböző komplexusok).
2012. júl. 29. 13:54
 4/5 anonim ***** válasza:
na hát arra én is vágynék.pedig 1éves kapcsolatom van.én olyan lány vagyok,hogy folyton ölelgetném,puszilgatnám,csókolgatnám,mert annyira dúl bennem a szeretet és szeretném kiadni magamból,ő viszont annyira nem szereti...ja és ha kezdenék kicsit mászni h jólenne egy kis szeretkezés,nem is akarja annyira... Vajon megcsal?Úgy szeretném,ha tudna annyira szeretni mint én...Vagy ilyen pasi nem is létezik? :S
2012. aug. 5. 15:38
 5/5 anonim ***** válasza:
nemfogod elhinni de enis pont igy vagyok vele en naponta kb 50 szer elmondom hogy szeretem o meg még akkor sem képes arra hogy kimongya hogy szeret ha eggyutt vagyunk ... amugy nagyon rossz erzes !!!!!!!!! engem tenyleg nincs senki aki szeressen ;(
2012. szept. 18. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!