Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj? Nem hiszem el ezt! 19/L
Figyelt kérdés
nos. 19,5 éves lány vagyok. Eddig 2 barátom volt, az első általánosban, a második pedig gimi 3.évében,akivel le is feküdtem. De ő 1 év járás után elmondása szerint MEGUNT!? Na mindegy. Azóta senkim sem volt. Még csak rám sem néznek a fiúk. Egyébként 171 cm vagyok és 61 kiló. Sosem volt bajom az alakommal és nem nagyképűségből mondom, de csúnya sem vagyok. Átlagos arcom van, bár az ajkam egy kicsit vastag. Mellemig érő barna hajam van, barna szemem. Színes ruhákban járok, barátnőimmel bulizni,sétálni szoktam menni. Mégsem vesznek észre.SEHOL! Megmondom őszintén hatalmas szex- és szeretethiányom van. Mit tegyek hogy felfigyeljenek rám? Hova menjek el?2012. júl. 28. 23:53
11/14 anonim 

válasza:

Egyre több a passzív fiú, aki elvárja, hogy udvaroljanak neki a lányok, ők nem akarnak vagy csak nem mernek lépni, sokaknak téves önképük van, téves elképzeléseik egy kapcsolatról, stb... Manapság mentálisan és érzelmileg alkalmas fiú egyre kevesebb van.
És most is nyílt egy ilyen topic:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
"nincs energiája egy kapcsolatra".....
.....
12/14 anonim 

válasza:

Hasonló a helyzet velem is :)
Bocsi,hogy nem tudok értelmes válasszal szolgálni,csak gondoltam írok,hogy tudd nem vagy egyedül!:D
17L
13/14 anonim 

válasza:

8. kommentelő:
Te ki a vén ember vagy? És hoy merészelsz ilyeneket mondani, kinek érzed magad?
14/14 anonim 

válasza:

Ha nem kellesz a pasiknak, annak soha nem a külsőd az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!