Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj? Nem hiszem el ezt! 19/L
Figyelt kérdés
nos. 19,5 éves lány vagyok. Eddig 2 barátom volt, az első általánosban, a második pedig gimi 3.évében,akivel le is feküdtem. De ő 1 év járás után elmondása szerint MEGUNT!? Na mindegy. Azóta senkim sem volt. Még csak rám sem néznek a fiúk. Egyébként 171 cm vagyok és 61 kiló. Sosem volt bajom az alakommal és nem nagyképűségből mondom, de csúnya sem vagyok. Átlagos arcom van, bár az ajkam egy kicsit vastag. Mellemig érő barna hajam van, barna szemem. Színes ruhákban járok, barátnőimmel bulizni,sétálni szoktam menni. Mégsem vesznek észre.SEHOL! Megmondom őszintén hatalmas szex- és szeretethiányom van. Mit tegyek hogy felfigyeljenek rám? Hova menjek el?2012. júl. 28. 23:53
2/14 anonim 

válasza:

Környezetváltozás jót tenne valszeg. 26/f
3/14 anonim 

válasza:

ha normális vagy akkor irj üzit!
4/14 Szőrös Kacsa 

válasza:

Szia! Ezt nem akarom elhinni! Tuti észre vesznek csak te nem veszed észre, hogy észrevettek!
A belső is számít, sőt! Egyre többen keresnek átlagos kinézetű de értelmesebb embert kapcsolatra.
Nem ajánlat, de szeretet éhségem nekem is van már nem kicsi és ha két ilyen ember egymásra talál...
Szerintem járj nyitott szemmel :)
5/14 Ⱳhite ßelle 

válasza:

Mindenkit meg lehet unni. Része a dolognak, hogy megszokják egymást viszont ettől még nem kell vége lennie. Akinél csak addig működik a dolog amíg meg nem ismeri az a kapcsolat eleve semmit sem ér.
Kell egy nagyon mély szeretet ami biztos és nem lesz érdekesebb más, mert új.
Kapcsolatért tenni kell, nem csak megvan oszt kész.
21/N
6/14 anonim 

válasza:

Lehet hogy egy környezet változás tenne jót neked. Igazából nem tudni én tuti megnéznélek ha látnálak mert nekem az ilyen lányok jönnek be. És szerintem megfogod találni a számodra tökéletes pasit az is biztos. 20/F
8/14 anonim 

válasza:

Miszter Eko egy gyökér,nehogy írj neki isten ments
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!