Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy végre már "igent" is halljak egy nőtől?!
Figyelt kérdés
Már a sok visszautasítástól kezdem elveszíteni az önbizalmamat.2012. júl. 28. 12:46
11/23 anonim 

válasza:

esetleg egy Földkörüli nyaralás?
Probaltad már a csajnak ajánlani?
Tuti IGEN-t mondana!!!
12/23 A kérdező kommentje:
"Hát kérdező, tudod hülye kérdésre..."
"hülye kérdésre hülye válasz."
Vagy lehet,hogy csak ti vagytok hülyék és nem a kérdés.
2012. júl. 28. 13:06
13/23 anonim 

válasza:

Igen, mindenki hülye rajtad kívül. Jó randizást!
14/23 anonim 

válasza:

13:20-as: teljesen pontosan szó szerint ezt akartam mondani :D
15/23 A kérdező kommentje:
"Igen, mindenki hülye rajtad kívül."
"13:20-as: teljesen pontosan szó szerint ezt akartam mondani"
Nem mindenki,csak TI
2012. júl. 28. 13:36
16/23 anonim 

válasza:

Megkérdezel néhány út szélén várakozó integetős csajt 5ezerért szaxi? Lesz igen válasz meglátod:D
17/23 anonim 

válasza:

első vagyok, akkkor megpróbálom normális, tegyél érte hogy ne mondanak nemet, próbáld fejleszteni magad külsőleg, belsőleg, mindenhogy, előbb-utóbb eléred azt a szintet, hogy hallj egy igent:D
18/23 anonim válasza:
Én is szenvedtem önbizalomhiányban és elkezdtem otthon "gyúrni", ami adott egy kicsi önbizalmat. Fejlessz valamennyit a kinézeteden, legyél jófej és határozott. Ne a gyökerekkel lógj, hanem menőkkel.
19/23 anonim 

válasza:

Rosszul teszed fel a kérdést. :)
20/23 anonim 

válasza:

Hány éves vagy?Teljesen tapasztalatlan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!