Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem nyílik meg már végre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem nyílik meg már végre?

Figyelt kérdés

Vajon kéreti csak magát, vagy felejtős a dolog?

Érdekes helyzetben vagyok. Van egy lány, aki nagyon zárkózott típus, nehezen nyílik meg, sosem volt még barátja(17 éves), és kérője sem akadt előttem. Nekem nagyon szimpatikus, ezért "ki is néztem magamnak". Sokat beszélünk, jól elvagyunk, egy rúgóra jár az agyunk, ám valami mégis hiányzik. Én bókolok neki, illetve gyakran dícsérem, ő pedig ezt elmulasztja velem szemben. Nagyon nagyon ritkán ad bók-szerű reakciókat, azt is "viccnek" állítja be. Nehéz helyzet, remélem valaki érti, mire gondolok. Mostanában direkt adok magaslabdákat neki, amiket -ha érezne valamit- lecsaphatna. Az is lehet, hogy azért nem csapja le, mert fél megnyílni. Tudom, ezek alapján nem lehet rendes választ adni, de van esély, hogy nem csak szimplán a barátzónában kötöttem ki?

Előre is köszi, ha elolvastad, és érdemben válaszolsz. Unatkozó humar-Haroldok kíméljenek, ha kérhetem.

2012. júl. 15. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

,,A kérdező egyértelműen csak trágálkodik

Köszönjük bejelentésed! Az FBI amint tudja ellenőrzi ezt a kérdést"

Csak egy humar-Harold vtam :)

2012. júl. 15. 22:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha első vagy neki, akkor te vagy a próba cseresznyéje. Sok múlik a stílusodon. Ha érzi rajtad a bizonytalanságot, ő is bizonytalan lesz. Két bizonytalanból pedig nem lesz kapcsolat.
2012. júl. 15. 22:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Mióta ismered?Mennyit találkoztok?
2012. júl. 15. 22:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, a nők többsége szerintem ritkán bókol, én legalábbis ezt vettem észre. A gátlásosak meg még kevésbé fognak. Lehet, hogy ennek a lánynak még "sok" egy kicsit, hogy dicsérgeted őt, nem kell olyan gyakran ezt tenned, akkor ez elveszti a varázsát. Gondolom, oka is van a zárkózottságának, előbb ezt sem ártana valahogyan feltérképezned. Talán nyomulásnak veszi a közeledésed, neki esetleg gyors ez a haladás. Meg hát ha önbizalomhiányos, akkor az bizony évek hosszú sora alatt fejlődött ki benne, és ez nem fog pillanatok alatt elmúlni. Talán adj neki kicsit több időt, vegyél vissza a tempóból, inkább a bizalmát próbáld megnyerni. A gátlásos emberekkel nem könnyű, és sajnos még az sem biztos, hogy ő egyáltalán nyitott bármiféle kapcsolatra.
2012. júl. 15. 22:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem, az önbizalmával már egyre kevesebb gond van..... Én határozott vagyok, frappáns, nem hinném, hogy ez a gond. Egyszerűen talán nem jövök be neki külsőre. Egyre inkább ezt érzem. Az ellen, pedig senki nem tud tenni semmit....
2012. júl. 15. 22:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is gátlásos fehérnép vagyok, és sajnos nagyon nehezen tudom kimutatni a vonzalmamat, mert általában nem érzem úgy, hogy méltó lennék a vágyam tárgyához :D

Ami tudom, hogy hülye hozzáállás, de azt mondtad, hogy 17 éves és eddig nem rajongták körbe a pasik... lehet, hogy ő is így érzi.

Én kétlem, hogy nem akar tőled semmit, pláne ha te vagy az egyetlen olyan pasi a hozzá közelebb állók között, akivel jól megérti-megérteti magát.

Ha te egy jó fellépésű, közvetlen, barátságos srác vagy, akinek nem okoz problémát a kommunikáció és sok haverja van, könnyen lehet, hogy ő úgy érzi, nem tudná azt nyújtani, amire neked szükséged volna.

Mivel gondolom, alapvetően kicsit negatív beállítottságú, az lebeg a lelki szemei előtt, hogy ijesztően hamar kiábrándulsz belőle, ha kicsit komolyabbra fordul kettőtök között a dolog, és nem akar "elveszíteni" barátként, beszélgetőtársként, LEHETŐSÉGKÉNT egy párkapcsolatra, amiről álmodozhat üres óráiban.

Tudom, hogy ez röhejes, de sajnos nagyon is lehetséges, hogy így gondolkodik.

Tényleg nem könnyű egy zárkózott emberrel.

2012. júl. 16. 00:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Sztem nem jösz be neki, bnőm mielőtt az lett nagyon sok jelét adta h tetszem neki, és végül kezdeményezett is.

21/f

2012. júl. 17. 18:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen, én is így vagyok vele. Volt egy lány, aki nagyon sok jelét adta, hogy bejövök neki. Sokat utalt rá egyértelműen, de ennél a lánynál ennek a teljes hiányát érzem! Habár a két lány teljesen eltérő stílus.
2012. júl. 17. 19:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet ezt így eldönteni. Be kell próbálkoznod: ha bejön jó, ha nem jön be, nyugodt lehetsz, mert megpróbáltad.
2012. júl. 17. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!