Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerkedsz? Mit vársz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedsz? Mit vársz, mit kérdezzenek, illetve te miket szoktál kérdezni?

Figyelt kérdés

Hogy ismerkedsz egy új lánnyal/fiúval? (suliban, munkahelyen, stb.)

Kort és nemet írhattok!

2009. júl. 16. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:
86%

15/L Elször is szemezés. Aztán, ha meggyőződtem róla, hogy bejövök neki, akkor találok valami jó ürügyet vagy viccesebb kifogást, hogy odamehessek hozzá. (figyelj, kicsit gáz, de nem vagyok ismerős itt és marha éhes vagyok. Nem tudsz véletlenül valami jó helyet itt a közelben? Sürgős lenne.) Ha segítőkész, akkor húzom az időt. Ez esetben velem akar lenni, és ha velem akar lenni, akkor legyen kreatív, kérdezzen okosakat. (a nevem, alap:D honnan jöttem, mit keresek itt, meddig maradok, mi a hobbym, estébé) olyan dolgokat is jó, ha észrevesz, mint hogy balkezes vagyok, mert ebből az jön le, hogy tényleg figyel, nem csak szédít. Nem hagynám, hogy meghívjon bármire is, a saját kajámat én fizetném. Ezek után pedig minden simán menne;)

Ez csak egy szituáció a sok közül, ez jutott eszembe. Lehet, hogy kicsit igényes vagyok, de ki tudja, kivel hoz össze a sors. Nem félek kezdeményezni.

2009. júl. 16. 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Kár hogy nincs több ilyen lány.:(
2009. júl. 16. 22:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Mit vàrok?

Elöször szemezzen velem,abbol leveszem hogy valamit akar tölem.

Aztàn ha van nàla valami,pl. cigi,édesség,üditö.stb

Akkor kinàljon meg,ez màr egy lökés a komolyabb beszélgetés felé.

Ràkérdezhet hogy gyakran vagyok-e itt8pl egy szorakozohelyen),aztàn én ugyanezt visszakérdezem.

Majd ugye:

Bocsi bemutatkozom,x.y vagyok,ezek szerint ö is bemutatkozik.

Kézfogàs,talàn puszi,aztàn jönnek a dolgok magätol.

Alap ha megtudjuk egymàsrol a korunkat,a lakohelyünket(màrmint a vàros,falu nevét)

azt hogy mivel foglakozunk,aztàn ellehet lassan dönteni hogy akarunk-e telszàmot cserélni,de igazàbol én azt szeretem,ha konkrét talàlkàt beszélünk meg legközelebbre.

2009. júl. 16. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!