Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudod, hogy egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudod, hogy egy srác meleg? Hogy ismerkedsz?

Figyelt kérdés
Szóval,próbálok ismerkedni..de nehéz. És van,hogy valamikor úgy érzem,hogy na igen ő tényleg meleg...de aztán meg kiderül barátnője van. De lehet,hogy csak Alibi miatt? Vagy vannak helyes,jóképű jól öltözködő srácok,pl egy éve nincs csaja. De egyáltalán nem is olyan meleges....akkor most ő lehet meleg? És akkor hogy tudjam meg? vagy hogyan menjek oda hozzá beszélni? És a szemkontaktus jelent valamit? Szóval ülök a padon,elmegy a srác rám néz hosszan,én is nézem,majd még egyszer rám néz,és majd még egyszer kicsit hátra is fordult.. ez már jelzés? Ajj de nehéz ismerkedni.. :S
2009. jún. 11. 21:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%
Hát ez attól is függ hogy mennyi idős.
2009. jún. 11. 21:46
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem menj át heteróba,az lesz a legjobb mindenkinek...
2009. jún. 11. 21:47
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
ismerkedj chaten, meleg szobában csak melegek vannak, könnyebb ismerkedni
2009. jún. 11. 21:49
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
járj meleg klubbokba
2009. jún. 11. 21:53
 5/11 anonim válasza:
0%

Miért jó bu*inak lenni, mondd már meg.

Miért nem jók neked a csajok?

2009. jún. 11. 21:55
 6/11 A kérdező kommentje:
életkor 16-18
2009. jún. 11. 22:49
 7/11 anonim ***** válasza:
81%

üdv a klubban :)

mellesleg, egyik ismerősömnek van barátnője is. De attól még meleg. nem vehetsz semmit sem biztosra :D

2009. jún. 11. 22:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Jaj istenem, milyen az a "meleges" neked? nekem van nem egy meleg barátom (lány vagyok), és az idióta sztereotípiák, hogy afektál, hogy riszálja magát, hogy lányos és stb, na egyik se igaz rá, sőt mi több, amolyan lányok bálványa a srác, mellesleg élsportoló. Szegény pont ezért panaszkodik, mert egyfolytában csüngnének rajta a lányok, csak hát ugye nem igen tud ezzel mit kezdeni :-)

A szemkontaktus persze h jelent vmit, de nézd, egy meleg srác általában jóval nyitottabb, közvetlenebb az átlagnál. Ha már ilyen gyanúd van, sztem legjobban teszed ha egyszerűen megkérdezed tőle, nem hiszem, hogy megsértődik. Ma már én se csinálok belőle gondot, ha van egy ilyen benyomásom, én lazán rá kérdezek, aztán max elmosolyogja magát a srác, ha jó volt a megérzésem ... Mellesleg elég sokszor jó volt.

2009. jún. 12. 10:24
 9/11 anonim ***** válasza:
10%

a srác lehet meleg ha: -bu×isan beszél

-inkább a fiukkal lóg

-sokat jár vásárolni (és azt ugy hívja hogy shopping) -elmegy egy meleg bárba

-női cigit szív

-sminkeli magát

-nem fekszik le csajjal

-cukinak nevezi a haverját

-stb...

2009. jún. 12. 11:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Ebben a helyzetben, amit leírtál például eressz meg nyugodtan egy kedves mosolyt, a reakciójából kiderülhet, hogy meleg-e. De egyébként nagyon nehéz melegként az utcán ismerkedni (különösen Magyarországon), ajánlom figyelmedbe a meleg társkeresőket, chateket, stb. De ha az utcán szúrsz ki valakit, akkor én mindenképp a szemkontaktus-kedves mosoly-szemezés dolgot javaslom, utána pedig akár oda is mehetsz hozzá.

Sok sikert!

2009. jún. 12. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!