Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találhatnék olyan debrecen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék olyan debreceni lányt, aki rendbetenné az önbecsülésemet és megtanítana újra csajozni? Szerintetek jó ötlet ez?

Figyelt kérdés

2012. júl. 27. 21:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

lányt tanítson csajozni? XD

újra? miért elfelejtetted hogy kell?

elég lesz a hülye kérdésekből! kéne egy tucat normális ember a szervegép elé akik ellenőrzik a kérdéseket hülyekérdésszűrőnek nevezném a csapatot

2012. júl. 27. 21:11
 2/12 Advocatus Diaboli ***** válasza:
100%
Mi a f*sz van ezzel a Debrecennel?:D
2012. júl. 27. 21:19
 3/12 anonim ***** válasza:

Gondolod, hogy ha idenyüsszentesz egy ilyen panaszkodásba burkolt társkereső hirdetést, akkor az összes csaj nedves bugyival omlik az öledbe?

Egy szerencsétlen nyüszögő lúzer képét fested magadról. Szerinted kinek kell egy ilyen lúzer?

2012. júl. 27. 21:23
 4/12 anonim ***** válasza:
Most ugyanaz a debreceni pasi nyavalyog állandóan, vagy tényleg ennyi a szerencsétlen errefelé??
2012. júl. 27. 21:31
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi van Debrecenben, meg Hajdú-Biharban, de napi két ilyen kérdés van.
2012. júl. 27. 21:36
 6/12 A kérdező kommentje:

Itt úgysem lehet csajozni, én is tudom. De az ötletemről írjatok már, ne engem támadjatok!

Ja és ronda vagyok, szóval erős kiképző kell! :D

2012. júl. 27. 21:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Gondolom Debrecenben is ugyanúgy szoktak csajozni, mint bárhol máshol. Menj el szórakozóhelyre, és próbálkozz, vagy ismerkedj tárkeresőn, kérj randit. Csajozni neked kell, ha te vagy a pasi. egy lány
2012. júl. 27. 21:39
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez már tényleg több a soknál...
2012. júl. 27. 21:39
 9/12 anonim ***** válasza:
ilyenek ezek a kondások :D
2012. júl. 27. 22:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Amelyik nő ezt megteszi az pont az ellenkezőjét fogja megtanítani amit nem szabad.
2012. júl. 28. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!