Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez mennyire jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mennyire jó ötlet? (lent)

Figyelt kérdés
tehát az hogy írunk a lánynak egy sms vagy bármit tegyük fel facebook-on küldök neki egy üzenetet hogy nagyon szeretem és belé vagyok zúgva és nem láttam még ilyen gyönyörű lányt .. stb.stb.(vagy épp randira hívod!!) és vissza ír valamit. hogyha azt hogy én is szeretlek stb. akkor szerencséd van de ha azt hogy nem szeretlek meg hogy gondolsz ilyet, kopj le rólam akkor válasznak: bocsi, csak a(z) unokatesóm/haverom/testvérem írta mert be voltam jelentkezve a gépen és ide ült és egy akart megszívatni .. vagy hogy bocsi csak felesz vagy merszeztünk és ez volt a feladat hogy írjam meg. na ennyi lenne. gondolom ekkor nincs probléma mert ha jó esetbe egymásé vagytok vagy rossz esetbe így ki vágod magad? jó ötlet szerintetek? megcsináljam ? remélem értitek a dolgot ha nem akkor írjatok!
2012. júl. 19. 18:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Írásjeleket használni, és összefüggő, értelmes, értelmezhető, kérdéseket kiírni manapság luxus?
2012. júl. 19. 18:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jó ötlet
2012. júl. 19. 18:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Én sem értem mit mond. :)
2012. júl. 19. 18:13
 4/12 ASOT ***** válasza:
49%
csak egy idióta nő veszi azt be, hogy "jajj nem én voltam, jajj ezé meg azé, meg a haverom meg a tesóm"
2012. júl. 19. 18:14
 5/12 mizuzizu92 ***** válasza:

Szerintem ennél óvodásabb dolog már nincs is .

Ekkora hülyeséget már bocsi !!

2012. júl. 19. 18:15
 6/12 A kérdező kommentje:
jó b*zd, akkor hogyha megírom neki hogy tetszik nekem stb. és azt írja vissza hogy na húzz a p*csába mert én nem jövök be neki na akkor mivel vágod ki magad? hát annál a szégyennél jobb az hogy tesóm írta... nem?
2012. júl. 19. 18:19
 7/12 anonim ***** válasza:

és szerited ez nem lenne k.rva átlászó?

és mi van ha nemet mond, vállald fel amit érzel ennyi...

ez így tényleg dedós

2012. júl. 19. 18:19
 8/12 ASOT ***** válasza:

akárhogy is közelíted meg a dolgot a végeredmény ugyanaz!

Vagy igen vagy nem!

Mond el neki, hogy tetszik neked és megismernéd ha ő is úgy gondolja.

2012. júl. 19. 18:21
 9/12 anonim ***** válasza:
48%
Ja, ha ekkora tahó vagy, nem is csodálom, hogy nem tudsz írni. Valaki tanácsára ezt írni: b*zd. Eszem megáll. Aki ekkora sutyerák, annak úgyse lesz nője, felesleges próbálkoznod.
2012. júl. 19. 18:22
 10/12 A kérdező kommentje:
lol, nem le szólni kéne utolsó hanem segíteni. többieknek köszönöm a válaszokat el fejeltem ezt a dolgot..
2012. júl. 19. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!