Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy olyan sráccal aki sminkeli magát?
Figyelt kérdés
A barinőm monta hogy szerelmes belém és már két bulin is meghívott egy italra, végül is nem rossz srác, csak azt rebesgetik róla, hogy más lányokkal is flörtöl. Mennyire ciki hogy sminkeli magát? Bevállalnátok hogy ha tetszene nektek??2009. júl. 16. 16:27
21/28 anonim válasza:
ki van zárva.ne sminkeljen.nem normális dolog.valami nagyon el van cseszve azoknál,akik ezt csinálják.
22/28 anonim válasza:
én is már egy éve sminkelek és azóta van barátnőm!!! akinek nagyon örülök! 16/Fiú
23/28 anonim válasza:
Én undorítónak találom fiú létemre. Jó max ha randira megy és 1-1 pattanást el akar tüntetni de azon kívül fúj.:D
24/28 anonim válasza:
Hát ha neked tetszik akkor nem kérdés ez a kérdés:D
Máásokkal nem kell foglalkozni
25/28 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Azt valaki tudja hogy pasiknak gyártanak sminkcuccokat vagy abból is a nőit használják?
2009. júl. 20. 09:45
26/28 anonim válasza:
itthon kifejezetten férfi smink nincsen, de szerintem am is hülyeség elvégre ugyanazaok az összetevők színek stb.
27/28 anonim válasza:
én pl. járnék sminkelős pasival :D de csak ha mértékkel, és jól áll neki. vannak olyan pasik, akikek kifejezetten jól áll ha ki van húzva a szemük. szerintem. :D de max. csak alapozó meg szemceruza. :D a szempillaspirál meg rúzs, stb..fúj xD
28/28 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!