Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok egy olyan sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy olyan sráccal aki sminkeli magát?

Figyelt kérdés
A barinőm monta hogy szerelmes belém és már két bulin is meghívott egy italra, végül is nem rossz srác, csak azt rebesgetik róla, hogy más lányokkal is flörtöl. Mennyire ciki hogy sminkeli magát? Bevállalnátok hogy ha tetszene nektek??
2009. júl. 16. 16:27
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

mi az h.sminkeli???

alapozó,rúzs stb...nem jönne be.!!

2009. júl. 16. 16:31
 2/28 anonim ***** válasza:
76%
Általában az emo pasik sminkelik magukat. Van akinek tökre jól áll. Ha tetszik, ne mások vélemény érdekeljen. Biztos lesz 1-2 olyan ember, aki beszól majd miatta, hogy: Mivan? Te egy b*zival jársz? De a saját érzelmeidre hallgass. Ha úgy érzed, ciki lenne megjelenni vele valahol, inkább haggyad.
2009. júl. 16. 16:31
 3/28 anonim ***** válasza:
58%

Annyira bejönnek a magukat sminkelő srácok:D Legyen az szemfesték, rúzs vagy bármi. Van bennük valami vad:D Egy hozzá hasonló sráccal járnék:

[link]

2009. júl. 16. 16:37
 4/28 anonim ***** válasza:
72%
Attól függ, mit jelent az, hogy sminkeli magát. Ha csak szemceruza, akkor elmegy, de csak ha illik a sráchoz. Ha szemceruzánál több, akkor nem járnék vele. Szerintem az már b*zis.:S És tényleg nem mindeggy, hogy hogy áll neki. Szóval egyénfüggő.
2009. júl. 16. 16:43
 5/28 A kérdező kommentje:
egy kicsit emo de csak mindent halványan
2009. júl. 16. 16:44
 6/28 anonim ***** válasza:
78%
Nem mert az nem férfi.Ha megtámadnak az utcán nem véd meg mert letörik a körme?
2009. júl. 16. 16:44
 7/28 anonim ***** válasza:
79%

ez a kép...meglepően lányos (nem bántásból)

Hát ha kevesebb sminket használ mint te, az nem gáz =)

Én járnék olyannal... nekem bejönnek az ilyen srácok. Bár azt jó lenen ha leírnád, h milyen mértékben sminkeli magát!

2009. júl. 16. 16:45
 8/28 anonim ***** válasza:
25%
1-2 év és kinövi.Tapasztalat
2009. júl. 16. 16:48
 9/28 anonim ***** válasza:
68%

Én lány vagyok, nem sminkelem magam, ezért elvárom, hogy a barátom se sminkelje magát.:D Hogy nézne már ki, hogy egyik nap megkérdezi: "hova tűnt a szájfényem?":D:D:D Meg kicsit furin nézne ki, hogy Ő sminkeli magát, én meg nem...

16/L

2009. júl. 16. 16:55
 10/28 anonim ***** válasza:
55%

miiiiii??? neeeeeem....emok a közelembe se jöjjenek, és semmilyen férfiatlan egyed sem.

smink bazeg....hova süllyed ez a világ..:S

2009. júl. 16. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!