Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok egy olyan sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy olyan sráccal aki sminkeli magát?

Figyelt kérdés
A barinőm monta hogy szerelmes belém és már két bulin is meghívott egy italra, végül is nem rossz srác, csak azt rebesgetik róla, hogy más lányokkal is flörtöl. Mennyire ciki hogy sminkeli magát? Bevállalnátok hogy ha tetszene nektek??
2009. júl. 16. 16:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
77%
Igen sminkelje magát HA neki ez így jó.Én rockot hallgatok főleg és ilyen "kategóriában" bizony előfordul hogy a férfiak is kedvet kapnak egy kis szemfestéshez esetleg rúzshoz.Szóval a kérdésre válaszolva igen,járnék.
2009. júl. 16. 17:34
 12/28 anonim ***** válasza:
65%

Jesszusom!Az egy pasi volt a képen?

Ki volt az az idi@ta aki kitalálta az emo-t.Mind öngyilkos jelöltek.

Ha egy pasi sminkeli magát az szerintem meleg!Teljesen elkorcsosul a világ.Mi lesz itt 30 év múlva?Szoknyát is "elveszik" a fiúk úgy mint a sminket?Majd az lesz a divat?Miniszoknya pasiknak... 30/L

2009. júl. 16. 17:53
 13/28 anonim ***** válasza:
51%

Imádom ha sminkeli magát egy pasi. Persze ha illik is hozzá, mert láttam már ijesztő példányokat is.

A barátom is sminkeli magát, púder, fekete szemcerka, világos rúzs, körömlakk. És nagyon jól áll neki, jobban tetszik így mint smink nélkül:) De ő szerencsére nem emo...

25/L

2009. júl. 16. 18:36
 14/28 anonim ***** válasza:
Szerintem max. egy kis alapozó, ha a bőrén akar valamit korrigálni de amúgy szerintem gusztustalan egy fiú sminkben, egyáltalán nem férfias. 17 lány
2009. júl. 16. 21:03
 15/28 anonim ***** válasza:
előző vok, szal a kérdésre válaszolva: Nem járnék magát sminkelő sráccal.. bocsi nekem ez a véleményem
2009. júl. 16. 21:03
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy pasim úgy két éve és ő teljen az egész arcát sminkelte. Szemceruzát, szemhéjpúdert és rúzst is használt, ja és szempilaspirát is! A suliban mindig segítettünk neki sminkelni, mivel az elején elég ügyetlen volt. Akkor éltem-haltam az ilyen pasikért, most már csak ritkán látok szépen kisminkelt pasit! sajnos :( 19/L
2009. júl. 16. 21:40
 17/28 anonim válasza:

szija!

szerintem neked kell dönteni, mivel te fogsz vele járni(ha fogsz) és nem mi... egyébként szerintem ha majd cikizik, akkor majd nem hallod meg:egyik füleden be, a másikon ki. kit érdekel a mások véleménye? szerintem ha te is szereted, vállald be, rossz nem lehet, egy próbát megér: ki tudja még, mi lesz belőle? sok szerencsét :D!

2009. júl. 16. 22:02
 18/28 anonim válasza:
egyébként vannak a goth-ok(gót-ok) akik sminkelük magukat, kicsit rockeresek, mint pl. dorian deveraux, ők szerintem tök helyesek!
2009. júl. 16. 22:04
 19/28 anonim ***** válasza:
Most le lehet pontozni engem,de szerintem az gusztustalan,ha egy férfi sminkeli magát.Hova jut a mai világ?Mivel nagyjából az én generációmról van szó,csak szégyelni tudom magamat...Vannak homoszexuális ismerőseim,de még ők sem sminkelik magukat,az szerintük sem százas dolog...
2009. júl. 17. 12:01
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Ehhe, 17 éves srác vagyok énis sminkelem magam:D xD És mióta sminekelm magam jóval több és szebb lányt tudok összeszedni:D Szóval szerintem sokan járnának sminkelős pasival, tapasztalat
2009. júl. 17. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!