Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van, nem ismerem önmagam?
Nem tudom hogyan kezdjem el, hogy kérdés, és ne sajnálkozás vagy egyéb legyen belőle.
Mondhatni hogy még sose volt barátnőm. Pedig lett volna már rá lehetőség. Ismeröseim hozzám fordulnak, párkapcsolati tanácsért általában, és egyik se hiszi el, hogy nincs párom.
Mint irtam, lehetett volna... kegyetlen magányos vagyok, hiányzik már csak az ölelés is (fogalmam sincs milyen, csak álmomban ölelkeztem). De mikor volt lehetőség párkapcsolatra, és sinen ment a dolog, valahogy "meguntam". Nem az hogy féltem lépni, egyszerűen nem akartam.
Pedig akkor volt hogy küzdöttem rendesen. De mikor már csak egy kéznyujtás kellet volna, abbahagytam. Nem éreztem semmit, csak azt hogy "nemjó".
Most is azért félek párkapcsolatot létesíteni. Pedig képzeletben még meg is remegek (jó értelemben), mikor csak azt gondolom hogy ölelkezek valakivel.
Egy megérthetetlen 18 éves fiú.
Nincs ebben semmi fura, mindenki vágyik társra.
De megfelelő társra, neked pedig nem ő volt az igazi.
van ilyen, nem jön a szikra.
Ezért nem ragadnak le az emberek az első emberrel, akivel összejönnek.
Próbálkozni kell, egyszer majd nem azt fogod érezni hogy nem jó, hanem hogy abba se tudod hagyni! :)
De az a fura, hogy egészen addig igazi volt, még sinen nem ment a dolog, utána meg otthon megbántam. Újra probálkoztam, majd hülyének nézett jogosan...
Elég fura szituácíó. Itt nem szeretethiányról van szó, az biztos..
Valahogy optimista vagyok, amíg szorosak nem lesznek a dolgok, de utána elkezdek tovább gondolkozni...
Teszem azt...
Hajtok valakire, eszembe jut mondjuk a "szex" a "biztonságérzet neki" meg ilyenek, majd mondom magamnak hogy "ezen még korai gondolkozni", de mikor már csak egy szavamba kerülne a dolog, hirtelen annyi dolog zuhan a nyakamba(ami azelött korai volt), hogy elmegy tőle a kedvem.
Valahogy előjönnek hogy "itt baj lesz, ez így nemjó, ez neki így nemlesz jó"...
Utólag mind megbánom. Nem volt barátnőm mint írtam, de lehetett volna már több is.
Nem olyan régiben votl egy csaj, akivel ezt 3x eljátszottam. Utána összejött valakivel, és én lettem vele bunkó, nem értem magamat... Őt mondjuk biztos szerettem, mert kegyetlen sokat foglalkoztunk egymással.
szerintem túlgondolod ezt a dolgot.
dugd meg ezeket a lányokat,vagy bárkit,aki kicsit is tetszik.
ne a párkapcsolaton agyalj.
aztán a 10.-20. csajban úgyis érezni fogod,hogy ez más mint a többi,és őt megtartod,és egyáltalán nem fogod érezni mellette,hogy jújj itt a vállamon a párkapcsolat felelősségének súlya,hanem csak vele akarsz lenni,érezni akarod a haja illatát,simogatni,nyalogatni a punciját,érezni a selymes bőrét,magadhoz ölelni és jól megdugni szerelemtől bódult fejjel.
Megtenném... Legszivesebben...
A gond ott kezdődik, nem vagyok szexorientált, kvával se menne...
Számomra az kapcsolatot tart össze, nem örömszerzési dolog. Hanem kielégítési. Tény hogy hogy ki érzelmeket, de ez más..
Valahogy én is így vagyok, kevésnek tudnék igazán örülni. Nem tudom miért van ez.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!