Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így végetérhetne a folyamatos szeretet, szerelem, szexhiány miatti szenvedésem?
Már két srác is írta, hogy bejövök neki, én a hetero srác, hihetetlen, hogy épp fiúknak kellek, én, aki sajnos mindig a lányokért volt oda, de azon gondolkozom, ha így undorral is, de belemennék egy fiúval a szexkapcsolatba, akkor talán átalakulhatnék meleggé és akkor többé nem kéne szenvednem a lányok miatt, akik már tudom, hogy nem szeretnek, utálnak, undorodnak tőlem, a szemükben sosem lehetek vonzó férfi. :(
Van itt olyan, akinek sikerült átalakulnia és meleggé válni, srácok?
Nem tudom már mit csinálhatnék, de higgyétek el, tényleg esélytelen vagyok a számomram vonzó lányoknál, akkor meg minek is erőltetni. Talán ez a sorsom, hogy meleggé váljak, bizonyára selejt vagyok és azért nem kellek a lányoknak, akik úgyis kaphatnak egy testre sokkal jobbat, mint én.
20-as - ugye tudod,hogy a fajtádnak inkább be kéne fogniuk a pofáját? Valószínűleg ugyan olyan frusztrált vagy,mint szerencsétlen kérdező,csak azzal a különbséggel,hogy te még egy irtózatos nagy farok is vagy.
Kérdező - ha eddig nem vonzottak a melegek,hidd el soha nem fognak és legfeljebb áltatni tudod majd magad.A lényeg,hogy úgy is boldogtalan leszel.2 tanácsom van - keress fel egy pszichológust és/vagy menj el prostihoz(na nem valami utcasarki lotyót,hanem valami szebbet) meg adod neki a pénzt,egy óra alatt kiéled magad rajta,a szexuális frusztráltság elmúlik,a prostinak meg hidd el hogy nem számít a külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!