Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatos mosolygás nagyon feltűnő nézés, havera bámulás aztán rám és egy kacsintás. Aztán megint nézés és nézés. Ez mit jelent ha egy fiú lánynak csinálja ezt?
Figyelt kérdés
remélem kitudtok jönni belőle :PPPP2010. szept. 22. 18:01
1/6 Kamuuu válasza:
Úristen ez a sok nézés az összes ember nézi egymást...:D:D talán tetszel neki ha ezt akarod...
2/6 anonim válasza:
Néz, néz, rád kacsint, néz, néz.
Mi az, a flört, bogaram?
3/6 A kérdező kommentje:
XDDDDD
köszi a válaszokat.xd őszinték legyetek :))
2010. szept. 22. 19:26
5/6 A kérdező kommentje:
ahham persze hogyne xdxd
az utca kellős közepén xd
2010. szept. 22. 19:28
6/6 anonim válasza:
Nem úgy értem. Amikor ezt csinálja, akkor éppen arra gondol, hogy mit csinálna veled meztelenül és nem, nem az utca közepén képzeli el, hanem egy rendes helyen nyilván. Lehet, hogy nem ezt vártad, de én fiú vagyok és őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!