Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki ezek után el tudna fogadni? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Hosszú, de kérlek olvasd el. Az életemre értem, mert nagyon sok kemény dolgon mentem át.. igazából kb 6 éves korom óta szívok.. soha nem volt jó otthon, szinte egész napot az utcán töltöttem, éhesen, fáradtan, egyedül.. aztán édesapám és anyám kapcsolata megromlott, édesapám elment, 2 évig nem is hallottam felőle.. aztán 9 éves koromban elkezdtünk találkozni, nagyon jó volt. Talán életem legjobb időszaka. Aztán kórházba került, rák miatt, és ott meghalt.. nem volt senki aki foglalkozott, vagy törődött volna velem.. aztán 1 évvel később anyám öngyilkos akart lenni, de bátyám ellátta a sebeit, de másnapra eltűnt anyám, én a mentálisan károsodott nagynénémhez kerültem, aki elnyomott és rákényszerített olyanokra amiket nem akartam.. később (4 éve) mégis újra találkoztunk, megbocsátottam neki, és most együtt élünk az alkoholista kötekedő kcsög nevelőapámmal.. közben minden "barátom" átvágott, és minden párkapcsolatomba kb egy hónap múlva dobtak.. két mondattal elintézve.. eközben átéltem még olyanokat, amikre ha kíváncsi vagy elküldhetem privátban.. az se segít az önbizalmammal, hogy év elején majdnem meghaltam egy betegségben, most már jobban vagyok csak fogytam 18 kilót, amiből nem sokat sikerült visszahoznom.. nem sokat segít hogy nincsenek igazi barátaim.. és ezek után nehéz odaállni egy lányhoz magabiztosággal..2012. júl. 25. 20:10
12/17 anonim válasza:
Igazából az egész azon múlik, hogy jöttél ki ebből az egészből. Sokan mondják, hogy ami nem öl meg, az megerősít, de nem egyet ismerek, akiket nem megerősített, hanem egy életre összetört a sok csapás. Na ezt nem szabad, mert így tényleg örökké magányos lennél. Viszont ha ezeket a dolgokat rendben átvészelted, leszel még boldog ember. Sok szerencsét!
13/17 A kérdező kommentje:
Nem omlottam össze. azért is vagyok még mindig itt. és 16 vagyok
2012. júl. 25. 21:04
14/17 anonim válasza:
Durva lehetett ennyi szörnyűséget átélni. Ha szeretnéd leírni privátba csak nyugodtan:)
15/17 anonim válasza:
Szerintem ha valaki téged nem fogad el/szeret, az nem a múltad miatt van.Engem ha te megfognál, és érezném irántad ami kell, biztos hogy semmilyen akadályt nem jelentene számomra.A te életedből ami hiányzik, az egy lány aki szeret, támogat, megért, egyszerűen csak ott van melletted. Szívből kívánom hogy rátalálj egy ilyen emberre, és segít elfeledtetni veled ezt a sok szörnyűséget. 17/L
16/17 nikikee457 válasza:
Ha le akarod nekem írni akkor légyszi priviben
17/17 anonim válasza:
ami nem öl meg, az megerősít :)
ja és pont ezaz, ha nem mész oda magabiztosan, hanem sebezhetőnek tűnsz, még a legjóakaratúbb lányok is kihasználhatnak
próbáld meg ezt a részt lezárni az életedben, és új lappal indítani. Én egyszer már összeomlottam (pedig azért ennyire durva dolgok nem történtek velem), és nagyon rossz volt, de mindent elölről kezdtem, és sokkal jobb lett. Ezt főleg az öcsémnek köszönhetem, szóval hidd el, hogy akik szeretnek, mindig melletted fognak állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!