Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan lány aki ezek után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki ezek után el tudna fogadni? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Hosszú, de kérlek olvasd el. Az életemre értem, mert nagyon sok kemény dolgon mentem át.. igazából kb 6 éves korom óta szívok.. soha nem volt jó otthon, szinte egész napot az utcán töltöttem, éhesen, fáradtan, egyedül.. aztán édesapám és anyám kapcsolata megromlott, édesapám elment, 2 évig nem is hallottam felőle.. aztán 9 éves koromban elkezdtünk találkozni, nagyon jó volt. Talán életem legjobb időszaka. Aztán kórházba került, rák miatt, és ott meghalt.. nem volt senki aki foglalkozott, vagy törődött volna velem.. aztán 1 évvel később anyám öngyilkos akart lenni, de bátyám ellátta a sebeit, de másnapra eltűnt anyám, én a mentálisan károsodott nagynénémhez kerültem, aki elnyomott és rákényszerített olyanokra amiket nem akartam.. később (4 éve) mégis újra találkoztunk, megbocsátottam neki, és most együtt élünk az alkoholista kötekedő kcsög nevelőapámmal.. közben minden "barátom" átvágott, és minden párkapcsolatomba kb egy hónap múlva dobtak.. két mondattal elintézve.. eközben átéltem még olyanokat, amikre ha kíváncsi vagy elküldhetem privátban.. az se segít az önbizalmammal, hogy év elején majdnem meghaltam egy betegségben, most már jobban vagyok csak fogytam 18 kilót, amiből nem sokat sikerült visszahoznom.. nem sokat segít hogy nincsenek igazi barátaim.. és ezek után nehéz odaállni egy lányhoz magabiztosággal..

2012. júl. 25. 20:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nekem leírnád prviben?

:/

2012. júl. 25. 20:15
 2/17 anonim ***** válasza:

Na ha ez valóban komoly, akkor dobj egy privátot... engem érdekelne ez, és ha tudok segítek is :))

F/16

(Ha pedig kamu, akkor olyan szép káromkodást tanítok neked, hogy megemlegeted, mert rossz vicc)

2012. júl. 25. 20:16
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
én is elég sok durva dolgon mentem keresztül amiket itt nem igazán sorolnék most, és épp ezért annyit tudok mondani hogy ÉPP EZÉRT LEGYEN ÖNBIZALMAD MERT EZEKEN KERESZTÜLMENTÉL:) ami nem öl meg megerősít és tisztelni kell azt aki sok tragédiát megélt de mégis tartja magát. legyél büszke magadra. én ez alapján gondolkodom, és segít
2012. júl. 25. 20:16
 4/17 A kérdező kommentje:
Miért lenne vicc? van olyan szánalmas ember aki ilyennel viccelne?...
2012. júl. 25. 20:17
 5/17 szamóca.. ***** válasza:

hát ez szomorú.

tudod mi az ami mégszomorúbb? (bocsi, ne személyes sértésnek vedd nem téged akarlak bántani) hogy ez senkit soha nem fog érdekelni.

vagyis igen, mert sjanálnak meg minden, de ha most belevágsz egy kapcsolatodba, a mostani személyiséged a lényeg. és ha egy büdös paraszt vagy, akkor az senkit nem fog érdekelni hogy miért vagy az. Nem azért mert nem empatikusak, vagy mert nem értenek meg, de hosszú távon mindenkinek a saját boldogsága a döntő (ami így van rendjén), és ha engem tönkretesz egy pasi mert nem illik hozzám/nemjóvele/akármi, akkor nem fog érdekelni hogy miért olyan.

2012. júl. 25. 20:18
 6/17 anonim ***** válasza:

Az a kérdés, hogy TE el tudod-e magad így fogadni, erre pedig nyilvánvalóan nem a válaszod. Tehát csinálj valami olyat, amire büszke lehetsz, adj valami célt magadnak.

Így nem hiszem, hogy van olyan lány. Nem azért, ami történt, hanem mert mit vársz egy kapcsolattól, amiben te sem hiszel?

Oké, ez így úgy hangzik, mint valami rossz hollywoodi film, de amíg te ilyen szarnak látod a helyzetet, addig a lányok is így állnak hozzád.

2012. júl. 25. 20:20
 7/17 Ⱳhite ßelle ***** válasza:

Szerintem lenne. Úgy látom mentálisan rendben vagy a sok nehézség ellenére. :)

Egy értelmes lány ezt értékeli.

2012. júl. 25. 20:21
 8/17 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok paraszt. Pont ellenkezőleg. olyan ember vagyok aki tudna szeretni egy embert.. lehet nem volt rá esélyem hogy illemet tanuljak, de mindenkivel alapból tiszteletteljesen bánok
2012. júl. 25. 20:22
 9/17 szamóca.. ***** válasza:

nem is annyira arról van szó hogy parasztvagy-e... ez csak egy zsemélyiségjegy, ami zavaró lehet.

a lényeg, hogy van egy kialakult személyiséged, ami életed minden egyes részletéből tevődött össze. Ez a személyiség lesz, akinek tetszik, és lesz akinek nem. És ha valakinek nem tetszik, azt nem fogja érdekelni miért lettél olyan.

...és ha a személyiséged komplikáltabb, és kevés embernek tetszik, akkor egyszerűen peched van =/

2012. júl. 25. 20:24
 10/17 A kérdező kommentje:
amit privátba írtam volna kiírom ide : mondjuk volt már olyan hogy kiraboltak, megveretek, csak azért mert más voltam mint a többi gyerek.. hamarabb értem lelkileg, és elég komoly voltam.. ezért barátaim se voltak.. aztán akik azt mondták magukról hogy legjobb rögtön ki is használtak..
2012. júl. 25. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!