Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ennyire hiszékeny marha ember a világon?
Chat.hu-n tegnap beregeltem nőként és egyből 30-an rám írtak. Az egyik 16 éves alanyommal elhitettem, hogy 11 éves lány mx bajnok vagyok, meghalt a cicám, és csak azzal tudna megvigasztalni, ha szerezne egy első sárhányót a 125-ös Husabergemhez, amit a tavalyi OB döntőn eltörtem, mondtam neki bontott is jó.
Most ott tartunk, hogy szombaton lesz egy versenyem Gyálon a focipályán, oda fog lejönni reggel 8-ra, vesz nekem cigit és utána megyünk hozzá dugni.
Oly feltűnően írtam és nem hittem el, hogy ezt most komolyan gondolja-e, de halálosan szerelmes egy nem létező lányba. 18/F
Megérdemelnéd, hogy addig húzd pasik agyát, és menj el viccből a találkozókra, hogy egyszer valamelyik pasi elkapjon és jól megrakjon hátulról.
18 éves kis pöts.
Nem húztak még csőbe trollok, csak értelmes felnőtt ember vagyok. Ráadásul nő. (Nem, ez a három nem zárja ki egymást.)
24/N
a kérdező qwa nagy arc!! :D
az a nem normális, aki neten akarja megtalálni a nagy ŐŐŐŐŐŐ-t
igen, egyszerűbb a trollokat szidni, mint belátni, hogy kis puhap*csök vagytok, akik életében nem mentek még oda csajhoz, p*nát meg max. a '92 májusi playboyban láttak még gyerekként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!