Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mért van az, hogy amikor beszélgetek egy sráccal, és kiderül, hogy imádom az autókat, mindig beijednek?
Figyelt kérdés
Amúgy sem tudok nagyon fiúkkal beszélgetni, de miért baj az ,ha egy csaj szeret fiusabb dolgokat is? 17L2012. júl. 23. 17:24
41/54 Neverwalkalone válasza:
Most ütött kopott még a gyári :D Valami extra kéne esetleg króm hatású :P Nem szereted nem szereted ez van és kész én is golfot akartam de ennyiért ez volt :D:D Scirocco igen azt is elfogadnám csak tankolja valaki :D
42/54 anonim válasza:
Hát ja igaz, ha szükség volt rá hamar akkor érthető. Én azért inkább várok, hogy több pénzem legyen, aztán olyat veszek majd, amit szeretni is fogok. :)
43/54 Neverwalkalone válasza:
Igen a szükség nagyobb úr volt, ezért a kompromisszum kötés sajna, viszont amint találok végre munkát ebben a remek országban, továbblépek :D Tervek vannak már csak az anyagi háttér hiányzik szokás szerint :D
44/54 anonim válasza:
Ah, érthető, na és mit fogsz venni akkor tovább lépésként?
45/54 Neverwalkalone válasza:
VW Golf 3, 1.9TDI vaaagy BMW 316i compact vagy valami öngyulladós verzió a 3as sorozatból :D
46/54 Neverwalkalone válasza:
Te mire vágysz kezdésként? :D
47/54 anonim válasza:
Értem, hát én nagy valószínűséggel egy Mazda 323F BG-vel fogom kezdeni.
48/54 anonim válasza:
Ez megfelel nekem kezdésnek, de hogy mire vágyom igazán? Nissan 300ZX Z31-re és egy DMC-12 DeLorean-re! ^^
49/54 Neverwalkalone válasza:
Te aztán tudsz álmodni :) A madzagot én is néztem anno csak vigyázz az 1.8asok többsége szét van küldve :D Kezdő autónak kiváló ebben egyetértek :) Bár az alkatrészek nem olcsók hozzá meg már nem is sok mászkál belőle. Ez a Te oldalad [link] :D
50/54 anonim válasza:
Oké, majd vigyázok az 1.8asokkal, viszont az alkatrész pont hogy nem drága hozzá és egy nagyon rendes szerelőt is ismerek, aki ezekkel foglalkozik, egyébként is nagyon megbízható darab. Az utcán meg személy szerint én rengeteggel találkozom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!