Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mért van az, hogy amikor beszélgetek egy sráccal, és kiderül, hogy imádom az autókat, mindig beijednek?
Figyelt kérdés
Amúgy sem tudok nagyon fiúkkal beszélgetni, de miért baj az ,ha egy csaj szeret fiusabb dolgokat is? 17L2012. júl. 23. 17:24
12/54 anonim válasza:
elnézést és a 17:26-os utcsóra gondoltam...
14/54 anonim válasza:
ha Narain Karthikeyan a kedvenced akkor nálam van esélyed!lol xD :D :) :P
15/54 anonim válasza:
10-es Alonso-s vok és RENDES:D már 2003 óta neki szurkolok:) a gondom h az én életem az F1...nem éltet más csak az..
16/54 A kérdező kommentje:
11es, szeretem a motrokat is, de nem értek hozzájuk, mármint, hogy melyik jobb... És álltalában szeretem a győztes pilótákat, de valamért nem szeretem a redbullt. Ez egy kicsit ellentmondásos, tudom :)
2012. júl. 23. 17:40
17/54 anonim válasza:
KIMI A KIRÁLY !És nálam nagyon bejön ha egy nő szereti a kocsikat !!!!!
18/54 anonim válasza:
jó csak mert én meg Vettel-es vagyok már a Toro Rosso-s időszaka óta,és már akkor mondtam hogy ő világbajnok lesz:D
Ja és én is RENDES vagyok!:D
19/54 anonim válasza:
Kérdező!
Ha Webber fan vagy, akkor van esélyed nálam! :D
20/54 A kérdező kommentje:
Hogy ki rendes, azt ugysem lehet itt kideríten. Amugy a németek tényleg kemények, de én inkább Buttonos vagyok :)
2012. júl. 23. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!