Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mért van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mért van az, hogy amikor beszélgetek egy sráccal, és kiderül, hogy imádom az autókat, mindig beijednek?

Figyelt kérdés
Amúgy sem tudok nagyon fiúkkal beszélgetni, de miért baj az ,ha egy csaj szeret fiusabb dolgokat is? 17L

2012. júl. 23. 17:24
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
Akkor van esélyed nálam! :D
2012. júl. 23. 17:54
 22/54 A kérdező kommentje:
Amugy meg az autókat szeretem, nem a pilótákat. Szóval mondjatok kedvenc márkát. :D
2012. júl. 23. 17:56
 23/54 anonim ***** válasza:
Ha szereted a 24 tonnásakat akkor jöhetsz hozzám.
2012. júl. 23. 18:01
 24/54 anonim ***** válasza:
Én is szeretem az autókat (no F1), és sajnos sok fiút nem is érdekli a téma. :D 21/L
2012. júl. 23. 18:12
 25/54 anonim ***** válasza:
Audi,Skoda,Bmw,Infiniti,Bugatti
2012. júl. 23. 18:28
 26/54 anonim ***** válasza:

Button, Rosberg, Hamilton, Webber

Márkák: Mercedes, Lotus, Bentley, Audi

Nálam lenne esélyed...

17F

2012. júl. 23. 19:35
 27/54 Neverwalkalone ***** válasza:

Na végre két lány akit érdekelnek az autók :) Milyen szinten? Technikai részletek esetleg vagy a kinézet és LE? :) Mondjuk az F1 annyira nem jön be, inkább a Rallycross :D

Amúgy Subaru Impreza WRX STi a szívem csücske... :)

utóirat: Szívesen ismerkednék :P XD

2012. júl. 23. 22:56
 28/54 Neverwalkalone ***** válasza:
Kimaradt :D 22F :D:D
2012. júl. 23. 22:57
 29/54 anonim ***** válasza:
Ha annyit mondok, hogy Ternai Zoltán könyvét olvastam, gondolom elég magyarázat, hogy minden szinten - szóval igen technikailag is érdekelnek az autók, nem csak kinézetre vagy erősségre. Mellesleg jogsim is van. :) 24-es voltam.
2012. júl. 24. 00:15
 30/54 Neverwalkalone ***** válasza:
29! Szégyen és gyalázat de autótechnikus létemre nem halottam még erről a muksóról :D Az előbb megnéztem és már értem miért :D jó régi kiadások :P Ha adsz egy elérhetőséget meghívlak utálok egyedül szerelni :D Egyébként ahova jártam suli az alattunk lévő osztályban is volt egy csajszi ő még autószerelőnek :) Imádnám nézni ahogy egy lányka szerel és olajos a keze meg... :D Na jó ez volt a poén és ábrándok része a dolognak :D
2012. júl. 24. 19:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!