Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mért van az, hogy amikor beszélgetek egy sráccal, és kiderül, hogy imádom az autókat, mindig beijednek?
Figyelt kérdés
Amúgy sem tudok nagyon fiúkkal beszélgetni, de miért baj az ,ha egy csaj szeret fiusabb dolgokat is? 17L2012. júl. 23. 17:24
31/54 anonim válasza:
Haha! :D Hát igaz, régi kiadás, de rengeteget lehet tanulni belőle, engem amúgy is jobban érdekelnek a régebbi (pl. 80-as évek) autói. Sajnos én nem tanultam hivatalosan sosem autóval kapcsolatos tevékenységet, de magán szorgalomból tanulom. Autófényező szakra akartam is menni, de már lekéstem én erről sajnos.
33/54 Neverwalkalone válasza:
31! Tessék egy csemege Ferrari 512BB beleszerettem! :) Egyszerűen brutál hangja van pedig nem mai! ÉS az 1981-es utolsó szériák már Bosch K-Jetronic-kal szereltek :D Remélem beszélgetünk még! :)
34/54 anonim válasza:
Hát igen, külsőre és belsőre sem utolsó ez a Ferrari, meghallgatnám, hogy "dorombol" élőben, meg egy gyorsulásra is kipróbálnám. :D (31-es)
36/54 anonim válasza:
LOL! Köszi, de azért ne ess túlzásba! xD (34-es)
37/54 Neverwalkalone válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=kPC_evpbwDM&feature=branded
Itt meghallgathatod :D Én nem szoktam olyat! :P
38/54 anonim válasza:
Kemény kis video, egy ilyen kört én szívesen lenyomnék. :D Egyébként ha jól emlékszem már láttam ilyen autót élőben is, csak messzebbről, mert épp elment. Lenyűgöző látvány.
39/54 Neverwalkalone válasza:
38! Jut eszembe van egy 1987es VW Passat-om ráférne egy kis karosszéria munka meg fényezés. Vállalod? :D Segíthetnél :D Ez is már majdnem oldtimer!!! :P
40/54 anonim válasza:
Háát...nem is tudom. xD Sajnos a Passat nem jön be annyira, ne haragudj. Inkább 1-es Scirocco, vagy régi Golf. :D Milyen fényezést szeretnél? (illetve milyen most)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!