Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mit szerettek a fiúkban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szerettek a fiúkban? Mitől jó nektek egy fiú?

Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 15:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

9. ez a fiúk nagy tévedése!

ha egy lány könnyen adja magát egy fiúnak, az általában azt jelenti, hogy nagyon bejön neki az a srác. tehát nem "adja magát", hanem KELL neki a pasi!

velem is volt már ilyen, aztán jöttek a ronda haverjai, akiket elhajtottam! mert nem tetszettek! :D

szerintem ezen a téren magatokból indultok ki, hogy ti könnyen lefekszetek bármelyik csajjal?

lányoknál más a helyzet! ők akkor fekszenek le könnyen, ha nagyon vonzó számukra a fiú! és a többi ronda fiúval nem fognak attól lefeküdni :D

2012. júl. 22. 16:13
 12/15 anonim ***** válasza:

különben kérdező, attól mert kivár a lány és kéreti magát nem biztos hogy nem csal meg :D

mostani barátommal elsőre lefeküdtem, és évek óta nem csaltam meg! azért elsőre, mert tényleg nagyon vonzó, jól néz ki :)

míg a másik csaj meg talán vár, hogy nehogy r.bancnak nézzék, közben már talán első alkalommal ágyba bújna a pasival...

szóval vár, összejön vele, aztán meg szépen megcsalja :D

ilyen is lehet!

2012. júl. 22. 16:15
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nagyon...tartalmasak voltak.

:)

2012. júl. 22. 16:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Na, akkor megfogalmazom, én hogy látom:

Az igényes csajokért mindig "küzdeni" kell. Ez nem feltétlenül olyan küzdelmet jelent, hanem: nyújtani kell valamit, teljesíteni valamiben.

Viszont ezzel a lányok manipulálják a fiúkat: hogy igényesnek tűnjenek, várnak, holott talán elsőre szívesen szexelnének a "kiszemelttel". Náluk is működnek az ösztönök!

De visszatérve a témához: aki igényes, az mindig vár valamit, és sosem fekszik le "bárkivel". Elvárja, hogy jó külseje legyen a fiúnak. Elvárja, hogy jó legyen a szex, hogy úgy legyen, ahogy neki jó.

Ezért néha az olyan lányok, akik hamar lefekszenek, igényesebbek, mint akik direkt "kivárnak"- csak azért, hogy küzdjenek értük. Mert a küzdelem ilyenkor lehet látszólagos. Talán a csaj kevésbé válogatós, talán egy csúnyább, kevésbé értékes fiú is jó neki, csak azért "vár", hogy ne nézzék r.bancnak, hogy a fiú vegye komolyan.

Kb. ennyi. :)

2012. júl. 22. 16:19
 15/15 A kérdező kommentje:

Még egyszer köszönöm a válaszokat.

Most már nem szeretnék több kérdést kapni,mert ebben a témában még lehetne vitatkozni.

Köszi a válaszokat :)

2012. júl. 22. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!