Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi tetszik a vasalthajú, rikító színű pólós, vékony, nőiesen gesztikuláló és intonáló fiúkban?
Erre én is kiváncsi lennék! bár nekem van egy tippem:
Na már most ha egy pasi csajosan viselkedik és úgy is néz ki, akkor a csajok (főleg a 17- ok) azt hiszik talán, hogy ők biztos jobban megértik őket! De az egészbe azt nem értem, hogy csajok elvileg biztonság kell, amit egy giliszta gyerek nem tud nyújtani (nem mintha a kondi izomagyúak tudnának).
Másik tippem: Köztudott, hogy minden emberbe megvan a homoszexuális hajlam (hol erősebb, hol gyengébb), és az is köztudott, hogy ez a nőkben erősebb, mint a férfiakban! Tehát nőies férfi nyerő...
ki mondta, hogy tetszik? :D
egyáltalán nem tetszenek az ilyenek.
ott rúgná őket seggbe ahol vannak. ilyenkor a hányinger kerülget
pfujj
14 lány
hát azok igen bu*ik én személy szerint nem tartom őket férfinak.. a kondizós srácok,meg már nem izomagyra hajtanak,hanem izmos szálkás testre.
És a srácnak izmosnak erősnek kell lennie,hiszen a lányt szeretni védelmezni kell,ezek a díszpintyek a vasalt hajukkal lányoknak mehetnének :)
F/17
szia!
nekem ezek a tipusok az esetem hogy miért nemtudomxD
olyan ápoltak... és a megjelenésük levesz a lábamrólxD
meg azoknak a lányoknak akik mielőtt kimennek az utcára 1 órát töltenek a szekrény előtt fontos a jólöltözött fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!