Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi tetszik a vasalthajú, rikító színű pólós, vékony, nőiesen gesztikuláló és intonáló fiúkban?
Nekem pl abszolút nem tetszenek.Nem akarok senkit sem elítélni,vagy kapásból leb*zizni.Valakinek ez jön be.Személy szerint a férfiasabb pasik jobban vonzanak.Nekem a Justin Bieber,meg az SP kisfiús.Nem tom ki hogy van ezzel:D
Nem lehet "Mindenki" nevében beszélni.Attól hogy pár csaj nyálcsorgatva,kiabálva fut utánuk,attól még nem beszélhetünk mindenkiről.Igaz?;)
Majd kinövik:P
nekem nem volt még ilyen típusu pasim és sztem nem is lesz.
amúgy az egyik előttemszólónak: én is sokat törődöm indulás előtt a külsőmmel. és mégsem tetszenek az ilyen srácok:) eddigi pasijaim közül egyikse volt ápolatlan (a mostani sem az)
már elnézést, de ezt a 17minuszt kikérném magamnak :D
én soha életemben nem vonzódtam egyetlen b*zifiúhoz sem, és nem is fogok :D sőt, kiskoromban is férfias pasik voltak azok, akikkel "gyermeki szerelembe" estem:D és most is két pasi közül a férfiasat választottam, nem a nyálas vasalthajút.
16/L
A kerdezo 08-27 15:28 -es kommentjere reagalnek es nem az eredeti kerdesre.
Azok a valakik akiket felsoroltal azert 'tetszenek' az embereknek (tini lanyoknak) mert a tevebol/radiobol/internetrol/magazinokbol ilyen fost szippantanak az agyukba. Megmondjak nekik ,hogy Ez a csavo meg Az a csavo mennyire szupcsi silusos.
Iranyitjak az emberek izleset hogy tobbet profitalhassanak a piacvezeto divatcegek a megbolondult tinik vasarlasi lazabol. Ennyi. Bocs ,hogy OFFoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!