Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mit szerettek a fiúkban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szerettek a fiúkban? Mitől jó nektek egy fiú?

Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 15:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Először is Homo Sapiens Sapiens legyen.
2012. júl. 22. 15:56
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Külsőre helyes, csinos, ne visszataszító külsejű, vonzó, (ez egyéni lehet).

Belsőre: passzoljunk, legyen kedves, ne legyen hisztis, problémás, legyen "egyszerű"- ne romantikus, túl nyálas, én is egyszerű vagyok, DE odaadó. Viszont: legyen önérzete is.

Ahogy mondani szoktam: ne legyen b.nkó, mert az csak kihívás lehet, és abból már kinőttem. :)

De ne legyen kapcsolatfüggő sem, mert megmenteni sincs kedvem senkit. :)

Legjobb, ha ezen a téren "passzol" velem, független felnőtt ember, aki megáll a saját lábán is, és őszinte a vonzalma.

Más téren meg egészítsen ki. :)

2012. júl. 22. 15:59
 3/15 anonim ***** válasza:
Legyen bátor,domináns,intelligens,művelt.Érezhessem mellette biztonságban magam,egyes esetekben határozott döntést tudjon hozni.16L
2012. júl. 22. 16:00
 4/15 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. A dominánsról jut eszembe! Én elég határozott vagyok. Nem szeretem a "nyuszikat", de irányítást abszolút nem igénylek, soha nem is igényeltem.

Tehát: ne próbáljon irányítani, az úgysem menne, és ne is versengjen velem. :) Bátor ettől függetlenül lehet persze! :)

2012. júl. 22. 16:01
 5/15 anonim ***** válasza:

Én sem bírom, ha irányítani akarnak. Lehet domináns de ne velem legyen az. :) A többi fiúval például, de felettem ne akarjon uralkodni, de még biztonságosan se akarjon terelgetni. :)

Már gyerekkoromban a szüleimnek se nagyon ment. :))

2012. júl. 22. 16:05
 6/15 A kérdező kommentje:
És szeretitek ha a fiúk küzdenek értetek?
2012. júl. 22. 16:05
 7/15 anonim ***** válasza:
Egyébként helyes, vonzó, kedves, kicsit vadóc is lehet. Humorérzék, lehessen hülyülni, nevetni, kalandozni vele. De beszélgetni, sétálgatni, kirándulni is kettesben. :)
2012. júl. 22. 16:06
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogyan érted a küzdést kérdező. Azt szeretem, ha megtesz értem valamit! Mert jelzi, hogy fontos vagyok neki.

Vagy ha kiáll mellettem. De az nem jön be, amikor két fiú a hátam mögött meg akar küzdeni értem, a tudtomon kívül. Ilyenkor egyik se kell. :)

2012. júl. 22. 16:07
 9/15 A kérdező kommentje:

nem a szó szerinti küzdésre gondoltam.

Hanem arra hogy ha könnyen adjátok magatokat,egy fiúnak, akkor más fiúnak is. Ebből következik a megcsalás.

2012. júl. 22. 16:10
 10/15 anonim ***** válasza:

előttem szólók nagyjából leírták: belevaló, vagány, helyes fiú (de ha csendes, beszélgetős, elmélkedős azzal is jól érzem magam), viszont ne uralkodó típus...

igen, ez jön be, az jó ha fiúk között domináns, de velem szemben nem kell, értem legyen domináns, ne "rajtam" :DD

de olyan is sokszor volt hogy én a legcsendesebb fiút választottam, ő volt szimpatikus! mostani párom is olyan :)

2012. júl. 22. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!