Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még van esélyem nála?
"rájöttem hogy nem is olyan ronda"
Hát gratulálok. Remélem, azért nem írt vissza, mert talált egy nálad jobbat.
Azért utasítod vissza mert szerinted ronda és most azért akarod őt mert már szted nem ronda?...
A belső már nem számít a mai lányoknak.
Mondjuk a fiúknak se nagyon, de ebbe ne menjünk bele. :P
Közel laktok egymáshoz? Mert akkor összefuthatnál vele az életben is, és ott nem lesz más választása hogy beszél veled. Már ha nem bunkó.
Mit írtál neki? Az is szímt hogy hogy utasítottad vissza. Ha durván, vagy érzelemmentesen akkor ne számíts sokra.
Talán az lenne a legjobb lépés ezügyben, ha ráírnál, és egy kisebb szöveget irnál le neki.
Valami ilyesmit hogy "Szia, régen dumáltunk, hogy vagy? A multor kár hogy nem írtál vissza, mondani szerettem volna valamit :)"
Kedves szöveg... Érdeklődsz iránta a "hogy vagy?"-al..
Megjegyzed hogy rosszulesett hogy nem írt vissza.. és a "mondani szerettem volna valamit" kisebb kiváncsiságot kelt benne, ez arra fogja késztetni hogy visszaírjon.
Persze ki kell találnod valamit, amit mondani szerettél volna. Ha visszaír érd el hogy megint minden nap beszéljetek. Pl búcsúzásnál említsd meg hogy "Szia, majd holnap besz :)" Ezzel minden nap beszélhettek. Mint régen. Legyél kedves, és előhozhatod a régi állapotokat.
Ehez türelem és kitartás kell.
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!