Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem nála?
Figyelt kérdés
Van egy fiú haverom,akivel jóban vagyunk már egy ideje. Én azonban beleszerettem. Nem tudom,ő hogy érez..Szépnek tart,ezt tudom,mert mondta. :D Néha zavarban van előttem,de van ,hogy nagyon flegma.2012. ápr. 30. 10:51
2/4 DonKartács válasza:
Vagy megmutatod neki hogy többet érzel vagy siránkozol !!
3/4 anonim válasza:
Kérdésed alapján nagyon fiatalnak gondollak, szóval duplán ne agonizáld túl. Egyszer élsz, minden lehetőségedet ki kell használnod, és a jelek alapján - hogy szépnek tart, zavarban van előtted, és néha flegma (amivel valszeg leplezni próbálja az érzelmeit) - nincs is miről beszélnünk.
Sok sikert nektek! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!