Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet meg eselyem nala?
Figyelt kérdés
Van egy fiu, akit nemreg ismertem meg, ugy indult, hogy haverok vagyunk, szoval meseltem neki arrol a pasirol, aki tetszik.
Kozben dumaltunk egy csomot, flortultunk ( erintesek, szocsatak, meg becenevet is adott nekem- a baratnom is azt mondja, hogy nagyon baratsagos velem)
Szoval rajottem, hogy igencsak tetszik nekem, es szeretnek vele kozelebbi kapcsolatot.
a kerdesem az, hogy nem szurtam-e el, azzal, hogy mas pasirol beszeltem neki, es hogyan javithatnek a helyzeten? Koszonom.
2012. márc. 26. 20:32
2/8 A kérdező kommentje:
Mi nem? Nem lehet eselyem vagy nem szurtam el meg?
2012. márc. 26. 20:35
4/8 anonim válasza:
Persze, hogy van esélyed. A másik, emlegetett pasi arra jó, hogy a vadászösztön beinduljon. Legalább azt érzi, hogy érted meg kell küzdenie :). Szóval csak rajta, szerintem nem is kell javítani a helyzeten, csak azt a flörtöd fölerősíteni, illetve más vágányra helyezni, ami eddig is zajlott. Sok sikert! :?D
5/8 anonim válasza:
Aki tetszik annak nem adunk becenevet, te csak haver vagy, nem sok esélyed van.
6/8 anonim válasza:
Azzal h más pasiról beszéltél neki, egyértelművé tetted számára, h nincs esélye nálad. Tehát most tedd egyértelművé, h van, mert magától biztos nem fog kezdeményezni!
7/8 A kérdező kommentje:
Hogyan tehetnem egyertelmuve, hogy szeretnem, ha tobb is lenne koztunk, mint haversag?
2012. márc. 26. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!