Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kegyetlenül tetszik nekem egy lány, de ő 2 évvel idősebb, mennyi esélyem lehet nála?
Nagyon tetszik nekem, de mindig a bnőivel lóg együtt és sehogy sem tudok vele kettesben lenni. Ráadásul 2 évvel idősebb, hogy közelíthetem meg?
(akár fiú, akár lány válaszolhat)
Hány éves vagy?
Ez fontos info. Hohohohohoohoooo
Mert ha 14 ő 16 akkor necces hohohohohoooo
De ha 18 ő 20 akkor nem hohohohohoho
Hát abban a kórban ez sok hohohoho
Most komolyra véve a szót, megmagyarázom. 1 év fejlődés abban a kórban sokat jelent, főleg hogy akörnyékén 1 év alatt testileg is rengeteget változtok.
Szóval esély van, de nem sok.
Fiúnak mindig korabeli, vagy fiatalabb csajra kéne elsősorban öszpontosítani. Persze vannak kívételek.
hohohoho
én nem azt mondtam hogy nem lehet hohohoho
hanem hogy 13 évesen nehéz egy 15-éves csajt felszedni, de 18-on már egy 20-at nem hohohoho
Kösz mindenkinek, egyébként utolsó komment írója, annyira ismerem, h tudom h ő nem ilyen (hatásszünet)
hohohohóó
Ne higgy a 4-nek, nem szenvedtek semmilyen kórban. :)
De korban jobban hozzád illő lányt keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!