Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bulizós fiúk a bulizós csajokra buknak csak?
Figyelt kérdés
Főleg fiúk válasza érdekel. Tetszik egy srác, aki elég bulizós. Múltkor voltunk egy buliban, és ő részegre itta magát, de nekem még így is tetszik, aranyos volt. És beszélgettem vele még mikor józan volt,és kérdezte,h miért nem iszok. Merthogy én nem ittam szinte semmit (csak 1-2 pohár alkoholt). Én nem leszek piás csak azért,hogy kelljek neki. Csak érdekel,hogy attól még,h megtudta,h nem vagyok bulizós-táncolós-ivós csaj,attól még tetszem-e neki?
18/L
2012. júl. 21. 22:57
2/10 A kérdező kommentje:
kort és nemet is írjatok lécci!
2012. júl. 21. 22:59
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor ha egy csaj nem issza részegre magát, és nem táncol veled, akkor már nem is kell? :D
2012. júl. 21. 23:02
5/10 anonim válasza:
ki mondta, hogy nekem nem kell? én pont hogy ellentéte vagyok annak amit leírtál, csak a kérdésre válaszoltam és ez az én véleményem, nem feltétlenül igaz
6/10 anonim válasza:
én elég sokat szoktam inni de nem feltétlenül onnan van barátnőm, de ugyebár ilyen helyen könnyű ismerkedni 16/f
7/10 anonim válasza:
egyeltalán nem.
az ilyen szenny csöpögős oldalon volt egyszer, hogy a a fiúnak olyan jókislány kell, aki csak vele rossz és a lánynak olyan rosszfiú kell, aki csak vele rossz. ez szerintem tök igaz, ha 100%ban nem is, szerintem rátok is igaz lehet
8/10 anonim válasza:
Igazából csak megkérdezte, miért nem iszol.. :D Mindenki ezt teszi, ha jobban megfigyeled, ilyen helyeken. Merthogy ott inni szokás.
9/10 A kérdező kommentje:
Csak mert előtte nagy érdeklődést mutatott felém, de azóta nem igazán keresett. :D Bár még lehet józanodik.
2012. júl. 21. 23:14
10/10 anonim válasza:
én szeretem szétcsapni magam, jól érezni :D, de tök mind1 hogy a lány szeret-e vagy nem, érezzem vele jól magam ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!