Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb pasi miért a vékonyka csajokra bukik?
Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 19:58
1/33 anonim válasza:
Miért, milyenekre kéne szerinted? És mit értesz vékonyka alatt?
2/33 anonim válasza:
Mer' vékonyka pasi vagyok, azé'. :D
3/33 anonim válasza:
mert azok néznek ki jól.. És nem, nem a média miatt gondolják a pasik, hogy a vékony csajok a jók.Tényleg ők néznek ki jól. Ezt csak a dagadt csajok mesélik be maguknak, mert nehéz elfogadni, hogy kevesebben vannak oda a kövérekért, mint a vékonyakért.
4/33 anonim válasza:
Sokkal vonzóbb egy olyan lány akinek nincsenek hurkái, és narancsbőr a combján :)
5/33 anonim válasza:
A vékony és a kövér között azért még vannak átmenetek.
Nem tudom mit értesz vékonyka alatt. A legtöbb férfi nem a sovány nőkre bukik (sovány, nem vékony). Meg nem is a kövérekre. Viszont nem csak a 90/60/90-es alakú nők szoktak elkelni, nem csak azok tetszenek, és nem csak azokba leszünk szerelmesek. Tisztelet a kivételnek.
6/33 anonim válasza:
miért egy dagadt csajban mi a vonzó?
7/33 anonim válasza:
A narancsbőr nem súlyfüggő:) Én több vékony lányon látom mint kövéren.
8/33 anonim válasza:
3. válaszolónak: szerintem is a vékony csajok néznek ki jól. (mondom úgy, hogy kövér csaj vagyok). na de azt ne mondd, hogy nem a média miatt. mikor Rubens festegetett, akkor az volt a menő, úgy nőttél fel, hogy ez a nőideál. aki vékony volt, az szegény, alultáplált, életképtelen. ez élt a köztudatban. szóval nehogy azt hidd, hogy a közízlés mindenkinek a saját fejéből pattan ki. :)
9/33 A kérdező kommentje:
Egy 72 kg-os nő kövér a 160 cm-hez?
2012. máj. 16. 20:12
10/33 anonim válasza:
8. vagyok. igen, kicsit sok, én 170centi vagyok (most 86 kiló) és volt már, hogy lefogytam 72-re, de még az is sok volt ekkora magassághoz is. de nem vészes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!