Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A legtöbb pasi miért a vékonyk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb pasi miért a vékonyka csajokra bukik?

Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 19:58
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
a férfiideál természetesen a férfiak aktuális ideálja vagy nőideál akart lenni, csak elírtam :)
2012. máj. 16. 20:44
 22/33 anonim ***** válasza:

20:42!

F*szságokat írsz, ráadásul iszonyat mód idegesítő dolgokat.

A legtöbb nő nem azért elhízott ma, mert olyan r*hadt egészséges, hanem mert kétpofára zabálja a csülökpörköltöt.

És a kis mellek szerintem még szebbek is, mint a nagy tejcsárdák. Persze formás, feszes, nem túlzottan apró, kislányos.

2012. máj. 16. 20:46
 23/33 anonim ***** válasza:
kedves fiúk!főként 4. válaszoló.. a narancsbőr nem súlyfüggő...ismerősöm sportol és vékony..mégis ott az a fránya narancsbőr a combján..
2012. máj. 16. 20:49
 24/33 anonim ***** válasza:

Mondd csak, 20:42, hallottál már arról, hogy minőségi éhezés? A mai elhízott emberek nem azért kövérek, mert olyan fene egészségesek lennének, hanem pont hogy alultápláltak!

[link]

Aki egészséges, az pont nem a hájtól nagy, hanem az izomtól inkább. Nem rozmárok vagyunk.

2012. máj. 16. 20:52
 25/33 anonim ***** válasza:

20:46

Ezek szerint nem sikerült érteni, amit írok: azt magyaráztam, hogy miért a vékony nő az ideális. A válasz pedig abban rejlik, hogy az az egészséges.

24/N

2012. máj. 16. 20:52
 26/33 anonim ***** válasza:

Mert ha egészséges, akkor kiváló anyja lesz az utódoknak. Merthogy valahol még mindig ősemberek vagyunk, csak a preferenciáink változtak kicsit: ma már erősebb az élni akarás, hiszen módunk van tovább élni, akkor tovább tudjuk gondját viselni az utódoknak.

még mindig 24/N

2012. máj. 16. 20:57
 27/33 anonim ***** válasza:

24/N

Egyetértek veled, én mindig is a vékony lányokhoz vonzódtam és hiába erőltetném, nálam egy túlsúlyos lány semmi vonzalmat nem tud generálni, inkább ellenkezőleg, taszít.

2012. máj. 16. 21:14
 28/33 anonim ***** válasza:
a legtöbb csaj miért a nyomorult,díszpinty,beképzelt,paraszt,sötét pávákra bukik?
2012. máj. 16. 21:39
 29/33 anonim ***** válasza:
Azért egyáltalán nem csak a testalkat számít, mert egy nő hiába vékony, ha vérkeringése sz*r és 0 a fizikai állapota, tehát a vékonyság egyáltalán nem egyenlő a sportossággal, csak válaszolva ezzel az 1-2 egészségesebb utódos hozzászólásra
2012. máj. 16. 21:47
 30/33 anonim ***** válasza:
Ez nyilván így van, hiszen az ősember zsíros asszonykája is lehet, hogy vmi betegség miatt lett kövér. De a vékonyság alapvetően jó kiindulópont a hosszú élethez, nem véletlenül mondják a kövéreknek, hogy ha nem akarnak hamar meghalni különböző betegségekben, akkor fogyjanak le.
2012. máj. 16. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!