Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Másnak is ennyire fáj, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is ennyire fáj, hogy nincs, aki szeretné, nincs párja, ez mégis miért tud ennyire fájni, miért nem múlik már el? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Egyszerűen folyton magam alá kerülök, ha látok szerelmes párokat, akkor különösen. Tegnap is láttam jó néhányat és valahogy totál bedepizek és rossz kedvem lesz, szomorú leszek, hiányérzetem van és látok még ráadásul sok szép lányt is, akiket nem merek leszólítani, mert egyrészt nem vagyok valami nagy szám külsőre szerintem, hiába tudom, hogy tetszettem már lányoknak, másrészt meg tuti van barátjuk. Haverom mellettem sokat megmer csinálni és saját magam tapasztaltam mik a reakcióik alányoknak, ha egy idegen srác leszólítja őket, hát ő magas és jóképű, szóval nála azért vannak elérhetőségek, de azért még így is kap elég durva elutasításokat, ilyenkor elmegy a kedvem az egésztől.

2012. júl. 21. 18:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Én sosem értettem, hogy a fiúkat miért viseli meg ennyire ez a dolog?

Nő vagyok, most van partnerem. De régebben sokat voltam egyedül. Nem különösebben viselt meg, nekem úgy is teljes volt az életem. :) A szerelmespárok sem zavartak, fel sem nagyon tűntek.

2012. júl. 21. 18:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Az embernek természetes vágya, hogy legyen valamilyen párja. Ez a fájdalom teljesen csak akkor fog elmúlni, ha lesz nőd. No meg ha már volt, akkor könnyebben fogod viselni az esetleges újabb egyedüllétet, mert már fogod tudni, hogy lehet neked (lásd 1. hozzászóló).
2012. júl. 21. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!