Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak hogy esne, mikor a...

Másnak hogy esne, mikor a barátnőitől megkérdezné ki szeretné kézbe venné a négyhónapos kisbabáját (akit most látnak először) és azt mondják kössz nem?

Figyelt kérdés
hát nekem elég szarul esett, úgy éreztem mintha leprásak lennénk.
2010. ápr. 12. 14:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%
Sz@rul esne. Az én barátnőim (2db :p) mindig követelték, hogy hadd vegyék fel. Jó bunkó barátnőid vannak! Én már nem hívnám őket barátnőnek!
2010. ápr. 12. 14:58
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Figyelj! Ezen ne értődj meg! Hisz amíg az embernek nincs kisbabája, nem biztos, hogy meg mer fogni egy csöppséget! Sokan félnek, hogy annyira picik, félnek, hogy esetleg nyeklik-nyaklik a kezükben... Annak, akinek még nincs gyereke, nem biztos, hogy természetes, hogy hogyan is fogjon meg egy picurkát..
2010. ápr. 12. 14:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szerettem soha más babáját fogdosni, ezért nekem sem esett rosszul, amikor nem tutujgatták agyon. Nem vagyunk egyformák.
2010. ápr. 12. 15:05
 4/13 anonim ***** válasza:
64%

1.vagyok.

Azért egy 4 hónapos már nem az a nyeklő-nyakló kategória. Egy 1 hónapost én se szívesen fognék meg de Ő már nem olyan kicsi! Szerintem egyszerűen taplók voltak.

2010. ápr. 12. 15:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Akinek nincs saját gyereke, lehet, azt se tudja, hogyan fogjon meg egy gyereket... épp ezért nem tudja, hogy nem nyeklik-nyaklik... Ez nem bunkósság...nem mindenk annyira gyerek centrikus, nem mindenki szereti dajkálgatni más babáját... én pl. imádtam :)))
2010. ápr. 12. 15:10
 6/13 A kérdező kommentje:
az egyik barátnőm babysitter volt, más gyerekét szívesen fogdosta. és nem azt mondtam hogy tutujgassák. ti nem láttátok a tekintetüket, inkább az fájt, de tudom, hogy mindenki más, nekem mérhetetlenül szarul esik. lehet a másik ismerősének megfogdossa a gyerekét, csak az én kismanóm nem jó neki
2010. ápr. 12. 15:14
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is inkább az lehetett hogy nem merték megfogni, féltek nehogy öszetörjék:)

1 éves lányom van, van súlya 12kg és tartása. Barátnőmnél voltunk babalátogatóban 4 hónapos 9 kilós fia van, felvettem de 1 perc után vissza is adtam az anyukájának a babát, mert őszintén megmondom féltem fogni, olyan kis könnyű törkényes kibaba volt az én lányomhoz képest, el vagyok tőle szokva hogy még a hátát fejét tartani kell meg nem tudom az oldalamra kapni és nem kapaszkodik belém. Olyan volt mint egy kis madarat fogni és félem hogy jól fogom-e, nem-e kényelmetlen neki, nem töröm-e össze stb.

2010. ápr. 12. 15:14
 8/13 anonim ***** válasza:
szerintem csak félnek megfogni őt. én pl nem szeretem kikérni az anyuka kezéből a gyereket, de ha felajánlja, átveszem. míg nem volt gyerekem, egyszerűen nem tudtam mit kezdeni a helyzettel, így nem is vettem át a babát, mert mi van ha rosszul fogom, ha sírni kezd...fogadd el, ha szarul is esik. sztem változni fog a helyzet nemsokára.
2010. ápr. 12. 15:15
 9/13 anonim ***** válasza:
50%

Nem értem, miért lenne ez taplóság.

Ha igazából nem érzi úgy, hogy szeretné felvenni a babát, akkor is meg kellene tennie illemből? Akkor inkább ne...

Másrészt nem törvényszerű, hogy mindenki elolvad egy kisbabától.

10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sem fogtam előtte nagyon gyereket, és féltem nehogy béna legyek, vagy nálam kezdjen el sírni. Szerintem náluk is csak ennyi.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!