Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem fogadnak el a barátai....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fogadnak el a barátai. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem akarok hosszú szöveget írni, de valószínű az lesz :$

Szóval arról van szó h megismerkedtem egy sráccal, fölvett msn-re és utána találkozni akart vele, persze nem úgy h moziba hanem így a barátaival vt egy összejövetel és oda. Elmentem, nagyon jól éreztem magam vele, tök jókat dumáltunk még este is mert ott aludtam nála(és nem történt semmi) És megint találkozunk, most nálam fog aludni mert egy ilyen Rock estre megyünk, és nekem nagyon bejön meg én is neki. Az van h nagyon úgy vettem észre h a barátai nem bírnak engem : ( pedig próbáltam velük beszélgetni meg minden de egyszerűen nem akarnak elfogadni...h ezzel mit kezdjek?...Meg h jön ugye hozzám és h nagyon összeakarok vele jönni meg ő is célozgat rá..h fogjak neki?..vagyis mit tegyek? Voltam már ilyen helyzetbe meg tudom h mit kéne tenni de ez vhogy más, komolyabban gondolok rá mint az exeimre.

Köszi a válaszokat előre is ; )

2009. júl. 14. 22:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Még nagyon az elején vagytok!

Adj időt a barátainak, hogy megismerjenek!

Első találkozásra nem várj csodát!

2009. júl. 14. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!