Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Lenne hozzátok egy kérdésem!?
Amit fontos előre tudni rólam, hogy úgy egy évvel ezelőtt nagyon kövér lány voltam. Mára lefogytam több mint 6O kilót, és állitólag nagyon szép vagyok. Rengeteg fiú érdeklődik utánam, randira hivnak, fotózásra stb.
Az érdekelne, hogy titeket zavarna az a tudat, ha tudnátok, régen nagyon kövér voltam? Undorodnátok ettől? Holott ma már teljesen másképp nézek ki!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Már bocs, de láttam én már lógós bőrt pedig csak tizenakárhány kilót fogyott! Ja és ugyanúgy fiatal, max. 20 éves. Ugyanúgy tizenéves volt egy lány, amikor szült, brutálisan jó alakja van, de a hasán a bőr eléggé hányadék! Pedig csak a szüléstől hízott.
60 kiló az rengeteg! A csöcsöd is a földig ér már akkor, és semmi beltartalma nincs! Ne kamuzzál!
Köszönöm a rendes, komoly válaszokat. :)
Mindenki más tipusú, más a bőre, más a testalkata... Attól, hogy te láttál lányt lógós hassal, az nem jelenti azt, hogy mindenkinek olyan. Ha találkoznál velem az utcán vagy akár a strandon, biztos nem mondanád meg, hogy valaha is kövér voltam.
Ja, és nincs csöcsöm, mellem van, de képzeld, hogy egyáltalán nem lóg!!!
Na végre egy lány, aki tett érte, hogy vonzó legyen és nem azon rinyált, hogy miért csak a vékony, egészséges lányokhoz vonzódnak a fiúk! :)
Gratula! Minden tiszteletem! :)
Engem sem zavarna amúgy, a lényeg, hogy most jó alakod van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!