Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Lenne hozzátok egy kérdésem!?
Amit fontos előre tudni rólam, hogy úgy egy évvel ezelőtt nagyon kövér lány voltam. Mára lefogytam több mint 6O kilót, és állitólag nagyon szép vagyok. Rengeteg fiú érdeklődik utánam, randira hivnak, fotózásra stb.
Az érdekelne, hogy titeket zavarna az a tudat, ha tudnátok, régen nagyon kövér voltam? Undorodnátok ettől? Holott ma már teljesen másképp nézek ki!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm :)
Nem tudom miért, de attól tartottam, hogy ez visszataszitó lehet a fiúknak, habár egyáltalán nem ezt tapasztalom, csak mégis érdekelt, hogy mit gondoltok erről :)
Tennék fel képet, csak nem látom sok értelmét azért, mert az arcomat ugyis kitakarnám és aztán meg jönnének a megjegyzések, h persze, lehet, hogy nem is te vagy...
Picinyem, neked meg azt üzenem, hogy azt hiszel el, amit akarsz. Szerinted miért hazudnák egy ilyen oldalon, ahol még a nevét sem kell senkinek vállalnia?
Gratulálok! Amúgy hazudnék és nem hazudnák.
Hány éves vagy?
Bocsi, véletlen volt :)
21 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!