Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Lenne hozzátok egy kérdésem!?
Figyelt kérdés
Amit fontos előre tudni rólam, hogy úgy egy évvel ezelőtt nagyon kövér lány voltam. Mára lefogytam több mint 6O kilót, és állitólag nagyon szép vagyok. Rengeteg fiú érdeklődik utánam, randira hivnak, fotózásra stb.
Az érdekelne, hogy titeket zavarna az a tudat, ha tudnátok, régen nagyon kövér voltam? Undorodnátok ettől? Holott ma már teljesen másképp nézek ki!
Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 20. 16:40
2/28 anonim válasza:
nem a múlt számít hanem a jelen;)
3/28 anonim válasza:
Egy év alatt 60 kilót? Akkor leginkább a megnyúlt bőröd zavarna :(
4/28 anonim válasza:
Nincs par jo tanacsod, husz kilot kellene fogynom. Ha van ra egy kimondott modszered,akkor legyszi, legyszi segits. Koszonom
5/28 AvernusTriad válasza:
Nem érdekelne. (1 év alatt 60 kg??? Az baromira gészségtelen!)
6/28 A kérdező kommentje:
Nem nyúlt meg a bőröm egyáltalán. Fiatal vagyok, szépen visszahúzódott
2012. júl. 20. 16:45
7/28 A kérdező kommentje:
Akit az érdekel, hogy hogyan tettem mindezt, az irhat priviben, szivesen segitek :)
2012. júl. 20. 16:45
8/28 anonim válasza:
Engem abszolút nem érdekelne, sőt értékelném az erőfeszítést! 24/F
9/28 anonim válasza:
Bizonyíték, előtte-utána fotó? :)
10/28 anonim válasza:
Nagyon értékelném, és nagyon büszke lennék rád. Nagy akarat erőről ad tanúbizonyságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!