Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házibuliba megyek, de nem ismerek senkit annyira, hogy hozzácsapódjak. Hogy oldjam meg?
Egy 20 fős házibuliba megyek, ahol lesznek klikkek, de én egyedül megyek, így nem tudok sehova se csapódni. Lesz ott egy srác, akit jó lenne megismerni közelebbről (már párszor beszéltünk), de nem tudom, hogy közeledjek hozzá.
Nem akarok egész éjszaka egyedül inni, és nézni, ahogy a többiek hülyéskednek. Én pedig nem vagyok az a partiállat, aki a társaság középpontjában áll, inkább csendes vagyok, mint nagyszájú.
20/L
leülsz és italozgatsz, biztos hogy megy oda valaki pia hatására főleg, elmondhatod hogy szar kedved van csak azért nem beszéltél senkivel meg stbstb
csak van valaki aki meghívott vele is el lehetsz amíg a pia nem intézi az oldódást
Talán szóba elegyedhetnél így a sráccal.
Mivel nem sok embert ismersz ott, és örülsz, hogy ő itt van, és legalább ismersz valakit.
Ha ő sem az a partiállat, dobd fel, hogy esetleg kimehetnétek sétálni/borozgatni/beszélgetni, ahol kisebb a a zaj.
Biztos hogy oda megy hozzád valaki, én már többször is mentem el egyedül házibuliba úgy, hogy nem ismertem senkit.
Végül mindenkit megismertem, főleg úgy, hogy nem is nagy a létszám.
Iszol 1-2 sört, aztán máris bátrabb vagy.
1 dl tömény + 2 sör.
Utána már bátrabb leszel.
Aztán vigyázz nehogy többet igyál, mert róka lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!