Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » HA házibuliba megyek, és le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HA házibuliba megyek, és le akarnak itatni, szex, meg ilyenek mit tegyek? Lányok válaszát várom!

Figyelt kérdés
Újévkor rúgtam be,de nagyon,szégyellem is magam,első berúgásom volt,megfogadtam,hogy többet nem iszom.. viszont májusba lesz egy házibuli ahol sok pasi,mind 19 20 évesek,és barátnőim azt mondják,ha elmegyek nem szüzen térek haza,meg vigyázzak magamra.. Ha ilyenre kerül sor mit tegyek? akarok menni,de nem szexelni! 16/L
2012. ápr. 12. 15:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"megfogadtam,hogy többet nem iszom"

akkor mi a kérdés? aj ezek a mai fiatalok....

2012. ápr. 12. 15:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

nem lehet leitatni egy embert....

ha meg olyan hülye vagy, hogy túl sokat iszol és megb.asznak, hát.. az a te bajod :D

2012. ápr. 12. 15:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyat idáig csak a Motel 3 című filmben láttam, hogy a csávót leszíjazták és csövet dugtak le a torkán, úgy itatták le, de szerintem hogy ez a valóságban is megtörténik és pont veled, annak kb. a nullához konvergál a valószínűsége. Értsd: csak azt lehet "leitatni" aki szabad akaratából dönti magába a piát.
2012. ápr. 12. 15:09
 4/8 A kérdező kommentje:
aham.értem :D
2012. ápr. 12. 15:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
aki nem akar inni azt nem tudják itatni. ismered a nem szocskát? akkor használd!
2012. ápr. 12. 15:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen "veszélyes" a buli, miért akarsz oda elmenni? Hagyd a csudába inkább!
2012. ápr. 12. 19:00
 7/8 anonim válasza:
akkor ne igyál és ne szexelj!
2012. ápr. 12. 21:05
 8/8 lovász márta válasza:
Ne félj,szűz vagy még?
2012. máj. 20. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!